2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252428 بازدید | 594 پست

مقصر هیچ کدوم اینا تو نیستی الکی هم عذاب وجدان نداشته باش

این شرایط واسه خیلیا که باردار هستن پیش میاد

اون خدا اگر بخواد این بچه رو نگه داره هیچ احدی نمیتونه جلودلرش بشه

گر نگه دار من آنست که من می‌‌‏دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد

ان‌شاءالله به سلامتی به دنیا میاد 

الکی هم آبغوره نگیر پاشو خودت رو جمع کن😠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای یبوستت شربت منیزیوم هیدروکساید بخور 

اشتها نداشتنم توی بارداری طبیعیه مکمل مصرف کن 

چرا عادت داریم خودمونو محکوم کنیم؟؟؟؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

هروز سوره یاسین بخون تروخدا

من حمد میخونم برات 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

خانما من ۲۶این ماه موعدمه  یه اشتباهی کردم الان میترسم چیکار کنم ؟

امشب نمی‌دونم چی خوردم تمام تنم کهیر زد یهو با هم دوتا هیدروکسی زین ۱۰خوردم تازه یکم بهتر شده 

اگه الان بار دار شده باشم ممکنه خدایی نکرده آسیب بزنه ؟ خیلی میترسم 😭

لطفاً برای باردار شدنم صلوات بفرستید 

بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم

افسردگی گرفتم احتمالا

دلم برا بچم میسوزه فقط 

من ب درک اون اذیت نشه فقط

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

عزیزم تو اصلن کاره ای نیستی.... نگه دارش کس دیگه ایه.... 

گر نگه دار من آنست که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

واسه یبوستت انجیر الو خیس بکن بخور، کیوی هم خیلی خوبه

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍

توکلت بر خدا باشه 

قوی باش 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
انشالله سالم ب دنیا میاد میشه برا زن دادشم دعا کنین ۸ ماهه هست ن حال خودش خوبه ن جنینش

انشالله سالم بدنیا میاره بچشو و خودشم سلامتی کاملشو بدست میاره 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜

عزیزم برای یبوست  روغن زیتون کنار تموم غذاهات یک قاشق بخور و غذاهاتو با گل محمدی که پودر شده باشه بخور  مثل ادویه نه بیشتر چون باعث اسهال میشه  برای اشتها بگو یکی دیگه برات غذا بپزه  میوه زیاد بخور   برای تهوع دکتر باید براتون آمپول وقرص بده   زنجبیل و نون خشکه وبیسکویت برای تهوع خوبه 

مقصر هیچ کدوم اینا تو نیستی الکی هم عذاب وجدان نداشته باش این شرایط واسه خیلیا که باردار هستن پیش م ...

درد مقعد چ کنم 

روده هام ازم زده بیرون

یه تیکه بزرگ ۶سانتی ازم اویزونه

ن میتونم بشینم ن چیزی

نمیدونم چرا انقدر بدبختم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم