2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم جفتم كامل سر راهي بود همش به پهلوى چپ دراز بكش استرس هم نداشته باش رو به قبله صلوات حضرت زهرا (س) -(اللهم صلي علي فاطمه و ابيها و بعلها وبنيها وسرّ مستودع فيها به عدد ما احاط به علمك) زياد بفرست - سوره حجرات هم زياد بخون من اينكار هارو كردم جفت الحمدلله رفت يكم بالاتر 

اولین بارداری شماست؟! همه این چیزا که گفتین برای خانم های باردار کاملا طبیعی هست چون هورمون ها بهم می‌ریزه و بدن کلی تغییرات می‌کنه اگه قرار باشه به خاطر واکنش طبیعی بدن به این تغییر و تحولات خودمون رو نالایق و بد بدونیم که دنیا باید خالی از سکنه میشد تازه اول راه هستین حالا کوچولوتون دنیا میاد یه روز میخوره زمین یه روز مریض میشه یه روز کار بدی می‌کنه دعواش میکنین برای تک تک اینا باید بشینین زانوی غم بغل بگیرین؟! شما اولین مادر نیستی آخری هم نخواهی بود تا دنیا دنیا بوده این سیر طبیعی مادرانگی هست پس خودتون. و سرزنش نکنین همه اینا وقتی کوچولوتون رو بغل بگیرین یادتون می‌ره برای یبوست هم چون بعد زایمان هم احتمال زیاد داره که داشته باشین از همین الان عادت بدین خودتون رو که آب فراوان بخورین سالاد و سبزیجات روغن زیتون آلو رو خیس کنین شب تا صبح صبح ناشتا خودش و آبش رو بخوریم با انجیر خشک هم این کار رو میشه کرد چون این یبوست بد و آزاردهنده است ان شالله به سلامتی زایمان کنین

چقد خودتو اذیت میکنی خب این طبیعیه ک هم اشتها نداشته باشی هم ویار داشته باشی و حالت بد شه و هم یبوست داشته باشی..شما که تنها اینجوری نیستی عزیزم..ببین میلت به چی میکشه حتی شده مایعات همونو بخور مرتب..کاهو و آلو بخارا هم مرتب بخور واسه اینکه شکمت کار کنه خیلی عالیه..چقدر ناامیدی تو

از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

بی اشتهایی و حالت تهوع فقط ب خودت اسیب میزنه نه بچاون همه ی ویتامین هارو از بدن تو میگیره 

درمورد یبوست دوستان پیشنهادهای خوبی دادن ولی پودر پیدرولاکس معجزه میکنه

با مشورت پزشک و اگ خطری برای جنین نباشه دوسه روز بخور بعدش ببین چی میشه 

پسر من دوسال  یبوست داشت افتضاح عصبی و و پرخاشگر شده بود.ب مدت ۶و۷ماه پودر خورد الان ۷ساله درمان شده خدااروشکر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

هیچی نمیشه بهت قول میدم همه ی اینایی ک تو گفتی رو منم داشتم خونریزی و دیابت و‌کم خونی هم بهش اضافه کن 🤣🤣🤣دوتا بچه ی سالم و شیطون دارم دیوار راستو میرن بالا 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

اینجوری نگو بجای من بودی چیکار میکردیییی ۴ ماه اول هیچی نخوردم بجز مکمل و سرم سوزن کنازشم شربت ابلیمو چن بار بستری شدم بعدش ک بهتر شدم قبل غذا بعد غذا دمیترون میخورن حسرت خیلی چیزا مونده بد دلم ویتامین دی بدنم کمه بی حالم جون ندارم منیزیمم اهنم ‌....همه پاینه الانم ک استراحت مطلقم خدا خودش کمک میکنه ب این فک کن ک میگذره 

مادر منم کل ۹ ماه رو سر ما تهوع داشت و بالا میاورد، من سرِ برادرم با اینکه کوچیک بودم اما شاهدم که چقد حالش بد میشد، کل ۹ ماه رو روزی ۱۰ بار میرفت توی حیاط همش بالا میاورد، بیچاره با اون حال بد کارای خونه رو هم به زور انجام داد🤦🏻‍♀️ واقعا خاک بر سر مادربزرگم که اصلا به فکر نبود. وقتی اون روزا رو یادم میاد به عنوان یه زن حالم بد میشه‌.

هیچی نمیتونست بخوره، چون زیر نظر دکتر بود بهش یه قرص داد یکم بهتر شد.‌

اما در کل براشون ارثیه، دوران بارداری براشون خیلی سخت میگذره، خدا کنه من بهش نرم.