2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

هماتوم ،جفت پایین ، خونریزی، استفراغ وحشتناک، کاهش وزن، و به همه اینا افت شدید پلاکت و مشکوک به سرطان رو اضافه کن،

همه ی اینا رو من باهم داشتم, کلی گریه میکردم، هر روز منتظر بودم سقط شه بچم، اما ماشالا الان کم مونده هم قد من بشه😍😘

همه این روزا میگذره و به زودی بغلش میگیری بسلامتی🥰💋❤️

شدی قلب و تن و روحم💖
ممنون گلم بخدا همه راه هارو رفتم هر روز گلابی انجیر الو  همه چیی فایده نداره دیگ امروز ب ...

اسی شیاف انتی همورویید بعد از دفع بذار 

روزی دوبار

من از شدت دردش فقط دراز میکشیدم و گریه میکردم نمیشد حتی بشینم 

ناشتا اب ولرم سه لیوان بخور 

ازمایش ویتامین د۳ بده 

اگه زیر ۴۰ بود هفته ای یکی د۳ ۵۰۰۰۰ بخور حتما 

من وقتی ویتامین د بدنم میاد پایین یبوستای شدید میگیرم 

برای بی اشتهایی از ماه چهارم ب بعد مولتی ویتامین پریناتال عالیه 

روزی یکی 

فقط تا میتونی سبزی خوردن و کاهو و تمرهندی بخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا میرم تو ۱۶عزیزم متاسفانه هیچی حالمو خوب نمیکنه اب  هم تازگیا میخورم میارم بالا.چون قرص و ...

سلام ببین دختر گل 

من راجع بارداری خودم  بهت بگم کلی به خودت امیدوار میشی  وحشتناک ترین بارداری ها رو داشتم اما ناامید نشدم امیدت به خدا باشه

من استراحت مطلق بودم .خونریزی قهوه ای داشتم دکتر گفت ۵۰ درصد در معرض سقطه .ویار بویایی و غذایی هیچی گاهی حتی یه دونه بادام هم نمی تونستم  بخورم ماه ۷ تا ۹ هم خارش شدید و کلافه کننده که باهاش گریه می کردم .توی بارداری سنگ کلیه گرفتم و دیسک کمر .تا در اتاق عمل هم حتی استفراغ داشتم .و خیلی چیزهای دیگه تازه هم دانشگاه می رفتم هم سرکار .اما روحیه ام نباختم . تو هم قوی باش مطمئن باش بچه ات باهوش و سالمه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

چرا یبوستت درمان نمیکنی؟هرروز خاک شیر با آب جوشیده درست کن خنک شد بخور...شربت لاکسی ژل روزی چن تا قاشق بخور...انجیر خیس کرده اول صبح بخور..کاهو و سبزیجات زیاد بخور.... لبنیات رو حذف کن

بمیرم یاد بارداری خودم افتادم

انقدر هیچی نمیخوردم نزدیک زایمان سونوی آخر گفتن بچه در حد جنین هفت ماهه مونده رشد نکرده

ولی سه روز بعد به دنیا اومد با وزن کاملا نرمال

من تو بارداری خیلی ناسالم خوردم و بشدت افسردگی داشتم

ولی دخترم ناز و خوشگل و خنده روئه

اینا رو گفتم که بدونی خدای مهربون محافظ همه ی نی نی هاس اصلا نگران نباش

سعی کن اوضاعتو بهتر کنی هرجور شده همه کار بکن برای خودتو نی نی

و امیدوار باش خیالت راحت خدا حواسش بهش هست

خدایا شکرت💖

حداقل بخاطره اون تاریخه رند تحمل کن

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!