2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست
بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

عزیزم غصه نخور ایشالا بچتو به سلامت بگیری بغلت ،❤️❤️❤️❤️ برای. یبوستت دکتر رفتی؟؟؟ 

برا یبوست لواشک ،آلبالو خشکه، کاهو، خیلی خوبه .من زرد الو میریزم تو اب با نمک ۲تا۳ ساعت میمونه بعدا با ابش میخوریم هم خوشمزش هم برا یبوست خوبه  معذرت میخام من خودم خیلی یبس میشم اینا خیلی خوبه .....

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

ای حرفا چیه پیامت دیدم خندم گرفت من تازه سه ماهه هز شرایط تو اومدمدبیرون و دخترم رو پاهام داره میخابه ب شما نخندیدم باد خودم افتادم ک مث شما بودم و میترسیدم منم هماتوم جفتوپایین استراحت مطلق یه بچه دیگه هم داشتم تنها بیکس با هزارتا مشگل دیگه حوصله داشتی تو تاپیکای قبلی م بخون ولی الان بچم دارم روزام میخابونم نترس استرس خودش بدتره فقط الان بچم ناساز و ناآرام اونم بخاطر استرس های بیخود و بی‌جهت اول اینکه شیاف پروژسترون خارجی بزن من آمپول هم میزدم دیگه سوراخ سوراخ شده بودم مایعات زیاد مصرف کن و استراحت مطلق و نزدیکی ممنوع بقیه ش بسپار بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جانم پودر پیرو لاکس خیلی خوبه چند نفرم گفتن از خانوما با دکترت مشورت کن بعد بخور ضرری نداشته باشه برا جنین

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

فکرای منفی رو بریز دور بخاطر دخترت 

استرس نداشته باش حالا که انقدر دوسش داری 

این به نفع اون کوچولوعه 

خدایی که اونو بتو بخشیده مراقبشم هست

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد ... 🕊️

تو نه اولیشی نه اخریش دختر خوب 

منم اینجورم تازه یه دختر بزرگتر هم دارم ک باید بهش رسیدگی کنم

با ماسک براش غذا میزارم وسطش عق میزنم 

کسی هم ندارم کارام کنه یا کمکم کنه

هزاران زن دیگه در سراسر دنیا اینجوری هستن

بیتابی نکن

این حال و هوات مال بهم ریختن هورموناس منم عصرا ک میشه فقط گریه میکنم الکی الکی 

زیتون شور بگیر بخور واسه یبوست خیلی خوبه

واسه تهوع هم اگر حیاط یا فضای باز اطرافته اونجا غذا بخور

اگر کسی هست بگو برات غذا بیاره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الهی

چقد مادر شدن و مادر بودن دردسر داره 😕

من مجردم. ولی تاپیکو دیدم اولش ناراحت شدم. بعد که کامنتارو خوندم هم برای تو استارتر خوشحالم که مشابهت زیاده بوده و احتمالا موردت قابل درمانه. هم اینکه چقد ما مردم مهربونی داریم. نیگاه چقد کامنت زدن اینکارو کن اونکارو کن بعضیام برات دعا میکنن 😌واای چقد خوبن اینا😌 انشالله هرکدومتون این شرایطو دارید بزودی رفع بشه همتونم مامانی بشید با نی تی توپولی 😌💕🌹

اگه خدا بخواد بمونه مطمعن باش چیزیش نمیش .منم تو دخترم جفتش پایین بود وخونریزی کرده بود که احتمال سقطو دادن استراحت مطلق .من اومدم کار کردمو زعفران خوردم وهزاربلا خواستم سقط بش که یه لخته خون اومد چند هفته بعد رفتم گفت بچه سالم اون لخته خونم برای جفتت بود که خونریزی داشت .الان دخترم ۲سالشه 😁🥰ایشالله برات میمونه نگران نباش .برای یبوست فقطوفقط آب انجیروروغن زیتون منو نجات میداد .۹ماهم حالت تهوع شدید داشتم فقط آب معدنی وسیب قرمز میخوردم 

چ خواهرشوهرمهربونی،دمت گرم،الهی ک سالم وسلامت باشن مادر وتودلیش

زنداداشمه ها ارامش دادشمه ناراحتیش ناراحتی ماست بچه خودمونه من برا بچه اولش جونما میدم این تو دلی را همینجور انشالله سلامت باشن

انشالله سالم ب دنیا میاد میشه برا زن دادشم دعا کنین ۸ ماهه هست ن حال خودش خوبه ن جنینش

چرا چه مشکلی دارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

اگ این مشکلو داری شلنگو با مشورت پزشک انجام بده 

چرا دکتر دارو نداد ک انقد حاد نشده برات

از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

احتمالا همورویید دارین ؟؟؟

سعی کن سبزیجات بخوری 

من حال و روز بارداری مو بگم میشینین برام زار میزنید هر کس چهار پنج ماه تهوع داره من ۹ ماه تو روز زایمان بعد از هر وعده غذایی بالا میاوردم 

شوهرم دستش خالی بود غذا و میوه درستی نبود بخورم هر وقت بیشتر غذاهام ماکارانی بود و برنج خالی ازش متنفر بودم این حالت تهوع هم دیگع بدتر بعضی شام هام هم هیچی نبود بخورم نون و خیار و بادمجون خام میخوردم خیلی سختم شد 

ولی گذشت انشالله شما هم سالم و سلامت زایمان میکنید 

🖤🌧️🌈🎹🥘