2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عجله نکن توکل بخدا راستی پروسه ای وی اف سخته منم میخام برا تعیین جنسیت برم ای وی اف

اره سخته تایین جنسیت من اول خواستم انجام بدم ولی دیگ پشیمون شدم چون کیفیت جنین میاد پایین هزینشم زیاده من۱۸۰اینا خرج کردم

اره سخته تایین جنسیت من اول خواستم انجام بدم ولی دیگ پشیمون شدم چون کیفیت جنین میاد پایین هزینشم زیا ...

هنوز بیست سالته ،،یعنی دکترا جوابت کردن به هیچ وجه نمیتونی باردار شی که مجبور به انتقال شدی ؟

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

هنوز بیست سالته ،،یعنی دکترا جوابت کردن به هیچ وجه نمیتونی باردار شی که مجبور به انتقال شدی ؟

ن عزیزم دکترم نمیذاشت آی وی اف کنم من بیشتر برای تایین جنسیت اومدم تو این راه ولی دیدم تایین جنسیت میکنن خیلی از جنینا میمیرن و اونایی ک میمونن کیفیت میاد پایین. حتی شاید اون چند تا جنین ک میمونه اون جنسیتی نباشه ک میخوای. چون هشت تا جنین تایین جنسیت میکردن چهل میلیون میگرفتن. تازه شاید زنده بمونن یا شاید اون جنسیت ک تو میخوای توی اون هشتا جنین باشه یا ن ترسیدم نکردم