2777
2789

حل شدن مشکلات خانوادگیم و اینکه پدرم دیگه به هیچ وجه بین بچه هاش فرق نزاره و سلامت باشه.شوهرم با خانوادم و خودم خوب خوب باشه.شغل خوب پیدا کنیم هر دومون.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا امام زمان بیاد دیگه خسته ایم 

هیچ جای دنیا جنگ نباشه هیچکس تو دنیا گرسنه نباشه هیچ کس بیمار نباشه هیچکس به گمراهی کشیده نشه

خدایا اسی و جمع حاضر تو این تاپیک حاجت روا بشن ان شالله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا منم ازت سلامتیمو میخام میخام اونقدری عمر کنم هم خیالم برا بچه هام راحت بشه هم اعمالم😓

امید ک همه ارزوهاتون اگ ب ضرر کسی نیست براورده بشه

ارزوی من اینکه سال اینده من کنار کسی باشم ک واقعاا هم اون دوسم داشته باشه و هم من

کسی ک لیاقت منو داشته باشه 

هرچی ک بهش فک میکنم و براش تلاش میکنم ب سرانجام برسه

آمین🙏

اگه من گم کردم تاپیکو .تگم کنین‌دوست دارم بدونم سال بعد آرزوهاتون براورده شده یانه خودمم همین طور ..ممنون 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹

انشالله سلامتی و خبرای خوش و خونه بزرگ

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده