2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفا برام دعا کنید مشکلاتم درست بشع وحاجت روا بشم ممنون خواهرا🤲🤲🌹❤

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

به کسی که دوستش دارم برسم 

به اهدافم برسم 

زندگی‌خوب و آرام

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

سلامتی تودلیم 

پیشرفت کار شوهرم و رسیدنش به ارزوهاش ان شاءالله

سلامتی مامان و بابام

شفای خواهرم 

دو تا معجزه ای که منتظرشونم اتفاق بیفتن

بچم خوش قدم و پررزوی باشه تا که بدنیا اومد خونه بخریم 

مشکلاتمون حل بشه 

هر کی دعا کرد واسم لایک کنه واسش صلوات میفرستم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

خواهرای خوبم لطفا برای چندساعتی از موبایل و فضای مجازی دور شیم و با خدای خودمون خلوت کنیم و قسمش بدیم به این شب هایش که بهتر از هزار ماه هست از گناهامون گذشت کند به راه راست هدایتمون کند،برای همدیگه دعای خیر بکنیم و برای رفتگانمون فاتحه بفرستیم، التماس دعا دارم از قلب های پاکتون♥️

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛