2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 84 پست
قبل ازدواجت تو خونه پدر مادرت بودی .سخت بود اون دوران نگاه مردم اطرافیان حرفا...

بله خونه پدرم بودم من اولین کسی بودم که توفامیل طلاق گرقتم اولاش خیلی سختم بود اما سعی کردم نسبت به اطرافیان بی توجه باشم وروپیشرفت خودم تمرکز کنم جوری که بعدش همه بهم احترام میزاشتن

چجوری دادگاه طلاق نداده میگن اگر زن بگیره سریع طلاق میدن !مهریه ات درقبال طلاق بخشیدی یا میگیری ؟

مهریه میگیرم 

کی گفته زن نگرفته صیغه میکنه  اینام که طرفدار صیغه ان اصلا مهم نیست برای دادگاه عادیه و گناه نکرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش همون رای تجدید نظرمیاد 

عزیزم شما میتونی منو راهنمایی کنی کلی دعات میکنم به خدا 

شوهر منم اعتراض زد ولی چقدر وایسم اخه😪

شما اطلاعی داری؟

کاربر سال ۹۷ هستم کاربریم پاک شد دوباره ساختم اومدم 😘
حدود ۲ماه طول میکشه تارای دیوان بیاد میتونی ازطریق ثنا پیگیری کنی درچه مرحله ایه

دقیقا ۲ ماه شده برای من ولی هیچ خبری نیست

۵ مرداد اعتراض زد 

۶ شهریور رفت دیوان تایین شعبه شد

ولی فعلا زده در حال بررسی

از۶شهریور محاسبه کن حدود ۴۵روز الی ۲ماه

امروز دقیقا ۲ ماهه رفته دیوان 

و تعیین شعبه شده

اما خب الانم آنلاینی پرسیدم از یه وکیل دیگه

میگه حداقل ۳ تا ۶ ماه زمان میبره😪

امروز دقیقا ۲ ماهه رفته دیوان  و تعیین شعبه شده اما خب الانم آنلاینی پرسیدم از یه وکیل دیگه ...

شوهره منم موقع طلاق همسرسابقش به دیوان رفته بود و۲ماه زمان بردتارای اومد اژه ای دستور داد پرونده های دیوان سریع بررسی شن

شوهره منم موقع طلاق همسرسابقش به دیوان رفته بود و۲ماه زمان بردتارای اومد اژه ای دستور داد پرونده های ...

عزیزم رای بدوی که میره دادگاه تجدید نظر چقدر طول میکشه رای جدید بیاد شما اطلاع داری من دادگاه اول رای طلاق رو به نفع من داد الان یک ماهه اعتراض زده ولی هنوز تعیین نشده کدوم دادگاه میره 

نگران نباش دیوان نمیاد رای ۳نفر توتجدید نظرا رد کنه واونجا دیگه پارتی وفرصت واینا نیست همین رای برات ...

عزیزم اگر ممکنه بی زحمت ی نگاه به این رأی دادگاه منم بنداز ک بعد چهار سال اومده