2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 84 پست
دوسال بیشتره نفقه نداده  دادگاه حساب کرد 30 تومن دو روز پیش  رفتم گفتن 20 روز دبگه بیا&nbs ...

ببین.  برای نفقه شکایت کن. کیفریه حساباش مسدودو خودش جلب. و برات طلاق صادر میشه.

حتما. این برگ برنده رو از دست نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم منم خیاطی بلدم در حد قابل قبول میخوام تولیدی لباس بزنم ولی هیچ وقت دیگه ازدواج نمیکن ...

اتفاقا زندگی مستقل بهتراززندگی بااین آدمای سمیه حتی برابچت هم بهتره انشالله مشکلت حل شه

آره صیغه نامه شو  دارم و با چند تا زن شوهر دارم هست گفتم شوهراشون باهات طرف میکنم

صیغه نامه که مشکلی نیستو

در مورد زن شوهر دار تهمت بزنین. ثابت نشه. برای شما حد قذف صادر میشه و مجازات سنگینی براتون در نظر گرفته میشه

شوهر منم پسر داییمه وای خدا چقدر زندگیمون شبیه هم هست

ادم هرچی میکشه ازفامیله من الان یه ازدواج موفق کردم وباردارم اونم ازدواج کرده نمیدونم زندگیش چطوره ولی پیش خودم میگم بیچاره کسی که زن اون شده خداخیلی بزرگه خیلی سختی کشیدی مطمئن باش بعدش راحتی درانتظارته

ببین.  برای نفقه شکایت کن. کیفریه حساباش مسدودو خودش جلب. و برات طلاق صادر میشه. حتما. این برگ ...

شکایت دارم رفته واسه اجرا فقط  میتونم حسابشو ببندم میگن فقط برات حق طلاق داره نمیتونی طلاق بگیری

صیغه نامه که مشکلی نیستو در مورد زن شوهر دار تهمت بزنین. ثابت نشه. برای شما حد قذف صادر میشه و مجاز ...

مطمئم چه عکسایی واسش میفرستن بعدش از مخابرات قاضی  استعلام بگیره ثابت میشه ولی این کارو نمیکنن که بی وجدانها

ادم هرچی میکشه ازفامیله من الان یه ازدواج موفق کردم وباردارم اونم ازدواج کرده نمیدونم زندگیش چطوره و ...

خدا از دهنت بشنوه ،شوهرم با یکی رابطه داشت بعد خانواده اون خانوم اومده بودن برای تحقیق تو خانواده پیش شوهر خالم و پدر بزرگ پدریم ،😔هیچ کدوم از کاراش بیشتر از این کارش منو کوچیک نکرد . خانوادش دی خونه که اکثر در اختیارشه و خالیه بهش دادن اونم معلوم نیست چه کثافت کاریی کرده توش ولی همش بهم میگفت دوستت دارم از همه بیشتر من فکر میکردم منضورش خواهر مادرشه یا بچه هست ولی کثافت بین دوست دختراش میگفت 

گلم من سه ساله طلاق گرفتم بعدش ازدواج کردم قبل ازدواجم سرکاررفتم ودوره های ارایشگری رفتم وکلی توزندگ ...

بچه هم داشتی .بعد چند وقت ازدواج کردید وتوخونه پدر ومادرت بودید والان سرکار میری .همسر الانتشار شرایطش مثل خودت وکنار اومده باشه ازدواج قبلت ..