2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94105 بازدید | 9341 پست
ممول و بارانو خاطره رو نتونستم تگ کنم

سلام عسل چی شد یهو تاپیک قبلی؟؟؟؟

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.  چی شد چرا خونمون.  ویران شد

منم تعجب کردم ....تاپیکمون موردی نداشت که...

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
سلام.  چی شد چرا خونمون.  ویران شد

نمیدونم تا نیم ساعت قبلش ک من بودم کسی حرفی نزد دیگ من خابیدم نمیدونم چیشد اومدم دیدم منفجر شده🥸

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
سلام عسل چی شد یهو تاپیک قبلی؟؟؟؟

نمیدونم احتمالا یکی گزارش زده

این چ‌اسم کاربریه هرکاری کردم نشد تگت کنم😂 اون O رو هرچی زدم قبول نکرد

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️

سلام من ۲۳ سالمه. مادر نشدم تا حالا. ۲ ساله جلوگیری نمیکنم ولی باردار هم نشدم. ماه پیش رفتم دکتر و سونو. گفت کمی تنبلی دارم. بهم اینوفولیک داد. ضمنا برای تنظیم پریودیم دوفامد داد.همسرمم از اسپرم داد دکترم گفت نرمال.  اقدام داشتم این ماه‌. الان ۲۷ سیکل هستم پناه برخدا ببینیم چی میش. منو همسرم خیلی بچه دوست دارم🥹🥹🥹

یک عدد اقدامی شوهر بدقلق و بچه نخواه

که ماه سومه اقدامم

دیرووز بی بی چکک مثبت شد

امرووز منفی  

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
یک عدد اقدامی شوهر بدقلق و بچه نخواه که ماه سومه اقدامم دیرووز بی بی چکک مثبت شد امرووز منفی &nbs ...

یه چند روز صبر کن مجدد بی بی بزن یه مارک دیگ

ان شالله مثبت میشی❤️

اخه چیز بدی نداشت تاپیکمون

اره واقعا

احتمالا یه کاربر جدید اومده حرف نامربوطی زده

خیلی مسخره قفلش کردن

سلام من ۲۳ سالمه. مادر نشدم تا حالا. ۲ ساله جلوگیری نمیکنم ولی باردار هم نشدم. ماه پیش رفتم دکتر و س ...

ان شالله ک مثبت میشی این ماه عزیزم❤️