2777
2789

صبحتون بخیر 

ریتالین تقریبا یه ماهه داره میخوره اما فقط آرومش میکنه همچنان تمرکزش کمه 

دیکته خیلی جا میندازه 

راهنماییم کنید 

ب دکتر گفتم میگه کم کم خوب میشه 

پس کی قراره خوب بشه 

بهش قرص میدم میره مدرسه 

معلمش میگه سر کلاس فقط دوست داره زود تموم بشه بره خونه 

همینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط قرص زیاد بهش نده سعی کن کم کم کمش کنی و به جاش شیر قهوه بده و در طول روز ببرش یه جایی که انرژیش تخلیه بشه 

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

پسر من میخوره با دوتاقرص دیگه 

پیش یک دکتر میبردم ریتالین داده بود با قطره هالوپریدول و یک قرص تاثیر آنچنانی نداشت 

دکترش رو عوض کردم دو تاقرص جدید داده عالی شده واقعا 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پسرم کلاس اول بود دو سه تا هفته ای بهش دادم خیلی بی اشتها و پرخاشگر و عصبی شده بود تمرکزشم خیلی کمتر شده بود.دیگه بهش ندادم الان کلاس چهارمه هنوز مشکل دارم باهاش ولی هرقرصی امتحان میکنم بی اشتهاش می‌کنه و عصبی

فقط برای مدرسه بهش میدم قرص

همونو کم کن . و اینکه زیاد سرزنش نکنید بچه رو بزارید آزاد باشه 

برای تکالیفش هم اگه نمی‌نویسه بهش بگید معلم تو رو تنبیه می‌کنه میخای بنویس میخای ننویس .

حتی بزار یه روز بدون تکلیف بره 

چه اشکالی داره؟؟؟

اینجوری معلم بهش تذکر میده و خودش حواسشو جمع می‌کنه 

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

1 ماهه داری میدی 

در ثانی با مشاور روانشناس هم صحبت کن 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه من میخوره اون اوایل منگش میکرد و بی اشتهایی شدید احساس میکردم اونقدرا هم رو تمرکزش تاثیر نداره ولی الان در مجموع راضیم بی اشتهایی نداره یه ذره آروم میشه و میشینه سر درسش ولی اون معجزه ای که بعضیا میگن رو هم نمیکننه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

وای تروخدا اینارو ندین ب بچه ها

اینا انرژی های بچه هاست که تو اپارتمان نمیتونن تخلیه کنن

شما روزی یه بار ببرینشون خاک بازی ورزش توپ بازی

اصن مدرسه چ ارزشی داره ک جسم و روح بچه رو داغون کنین😔

وایی میشه راهنماییم کنید؟

منم احتمال اینکه بیش فعالی داشته باشم زیاده (AĎHD)

و شنیدم یکی از قرص هایی که مصرف میشه ریتالین هست

میخواستم باید بدونم اول پیش کی برم ،رولنشناس یا روانپزشک؟ 

که ازم تست بگیرن ببینن دارم یا نه