2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94105 بازدید | 9341 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامتی عزیزم خبری نیس انشالله که به زودی نتیجه بگیری گلم. منم هیچی خبری نیس این ماه ای یو ای کردم ول ...

خاطره جون قبل ای یو ای عکس رنگی رفتی؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
سلامتی عزیزم خبری نیس انشالله که به زودی نتیجه بگیری گلم. منم هیچی خبری نیس این ماه ای یو ای کردم ول ...

عزیزم ان شاءالله. این ماه بارداار بشی گلم   منم. دو سه روز دیگه موعدمه.  ولی فکنم.  پریود بشم امروز. حالتشو دارم شدیدددددد

شما هم دخملی بودین؟ جوجمون خوبه؟؟؟ چند وقتشه؟

اره گل دختره ....یک سال و سه ماه ...ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی 

و خدایی که بشدت کافیست....خداجونم خودت گره ازمشکل همه بنده هات باز کن و دلشونو شاد کن. ای مهربان ترین مهربان ها.
عزیزم ان شاءالله. این ماه بارداار بشی گلم منم. دو سه روز دیگه موعدمه. ولی فکنم. پریود بشم امروز. ...

ماهایا جون ی ای یو ای هم انجام بده ضرر ک نداره...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانومهایی که مامان خانومی شدین تو فکر نی نی دوم هستین؟؟؟؟😁 مخصوصا اوناییکه سنشون بالاست...

به من از ماه دوم هنوز نزاییده میگن سنت بالاست دومی رو بیار سریع🥴😬شماهایی ک مامان شدین بیاین بگین چطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40