2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94105 بازدید | 9341 پست
یه چند روز صبر کن مجدد بی بی بزن یه مارک دیگ ان شالله مثبت میشی❤️

فدات عزیزم اره احتمالا بابد صبر کنم.اونم صبح خیلی زود بی بی زدم که مثبت شد

بقیه رو بعدازظهر زدم که منفی شد.شایدم لانه گزینی نشده!

شایدم مثبت کاذبه

امکان داره مثبت کاذب باشه؟

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
دوستان گشتم پیداتون کردم ناراحت بودم چرا تاپیک تعطیل شد اخه با شما میومدم درد و دل میکردم فقط

عزیزم من هرکاری کردم نتونستم تگت کنم اسمت پیدا نمیشد

اره معلوم نیست چیشد قفلش کردن

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم اره احتمالا بابد صبر کنم.اونم صبح خیلی زود بی بی زدم که مثبت شد بقیه رو بعدازظهر زدم که ...

اره همه چی امکان داره

ولی دوتا بی بی مارک مختلف داشته باش اگر یکی مثبت شد اون مارک دیگ رو هم بزنی اگر اونم مثبت شد قطعی دیگ مثبتی

چ مثبت در مثبتی شد😂😂

دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو‌ نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم !               ❤️
اره همه چی امکان داره ولی دوتا بی بی مارک مختلف داشته باش اگر یکی مثبت شد اون مارک دیگ رو هم بزنی ا ...

یه مارک دیگه گرفتم اون منفی شد بیشوووور!!!

البته نوشته بود ۵ روز به موعد رو نشون می ده من ۷ وز به موعدم مونده

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

سلاممم منم این ماه میام توی جمعتون🖐🏻

دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑                                                                   

خانما یه سوال داشتم

دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑                                                                   

سلام بچه‌ها. منم دو ماه اقدامی قرص و آمپولی بودم اصلا راضی نبودم. الان این ماه دکترمو عوض کردم گفت تخمدانتو تنبل کرده این قرص و آمپولا. تا شهریور طبیعی بدون هیچی اقدام کن. باردار نشدی بیا پیشم 

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏