نمیدونم چرا تاپیک اقدامیای دی ماه قفل شد و ترکید😐🙃
لطفا گزارش نزنید😉
خوشکل خانومای اقدامی خودتون رو مفید مختصر با جزئیات😬 معرفی کنید
ان شالله ک همگی مامان خانمای ۱۴۰۲ بشیم ب زودی😍🤩
توکل بر خدا
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️
دوستان گشتم پیداتون کردم ناراحت بودم چرا تاپیک تعطیل شد اخه با شما میومدم درد و دل میکردم فقط
عزیزم من هرکاری کردم نتونستم تگت کنم اسمت پیدا نمیشد
اره معلوم نیست چیشد قفلش کردن
دلم بلندترین نقطه از زمین را می خواهد! جایی که به تو نزدیکتر باشم و هوایی را نفس بکشم که تو حوالی آن هستی ! می دانم از رگ گردن به من نزدیک تری! ولی قلب بی قرارم دست و دلش می لرزد ! کاش ابری بودم زیر دستانت یا هوایی بودم در پهنای آسمانت ! خدای من حواست به من باشد ! من ب سبک خودم نزدیک شدن به تو را میخواهم ! ❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فدات عزیزم اره احتمالا بابد صبر کنم.اونم صبح خیلی زود بی بی زدم که مثبت شد بقیه رو بعدازظهر زدم که ...
اره همه چی امکان داره
ولی دوتا بی بی مارک مختلف داشته باش اگر یکی مثبت شد اون مارک دیگ رو هم بزنی اگر اونم مثبت شد قطعی دیگ مثبتی
چ مثبت در مثبتی شد😂😂
دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑
دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است /شیشه ی بشکسته راپیوند کردن مشکل است/ کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد/حرف ناهموار راهموار کردن مشکل است/👩🏻👑
سلام بچهها. منم دو ماه اقدامی قرص و آمپولی بودم اصلا راضی نبودم. الان این ماه دکترمو عوض کردم گفت تخمدانتو تنبل کرده این قرص و آمپولا. تا شهریور طبیعی بدون هیچی اقدام کن. باردار نشدی بیا پیشم