2777
2789
هزینش چقدر بود تک درس هم دارن

از مشاورین قبلی موسسه راه طلایی بودم که چندین سال همکارشون بودم و در نهایت پولمو بالا کشیدن پاسخگو هم نیستن، نه فقط من ، چندین نفر رو از نون خوردن میندازن که هیچ،پول حقشونم نمیدن😑😑😑بسیار وقیح و بی ادب هم هستن

حالا پشیمونم و اومدم صدامو هر طور میتونم برسونم به هم نوعای خودم.

تو رو خدا وارد اینجور جاها نشید چه بعنوان همکار چه بعنوان دانش آموز❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام ایشون همکار من بود، پول ایشونم خوردن مثل من و خیلیای دیگه،این موسسه کلاهبرداریه،نزدیکش نشید بلا ...

شما ها دیگه پول برا چی داده بودین؟شما مگه کار نمی گردین براشون؟

ب من پیشنهاد دادن و حتی گفتن تخفیف می گیریم برات 

ولی من اصلا نمیتونم ب این چیزا اعتماد کنم و نکردم هم . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
چرا اخه دروغ ميگيد ؟ واقعا چرا ؟ چجورى دلتون مياد كسى كه با سختى پول جور كرده بياد بده به اين كلاهبر ...

این موسسه پول مشاورای خودشم خورده چه برسه به دانش آموزا....کلاهبرداریه، اصلا اعتماد نکنید❌❌❌

من قصد خرید پکیج راند آخر رو ازشون داشتم ولی با این حرف شما خیلی شک کردم میشه لطفاً یجوری به من ثابت ...

اصلا اعتماد نکن عزیز، کلاهبرداریه ،با آینده خودت بازی نکن،من در جریانم چقدر راحت پول مردم رو بالا میکشن بعدشم بلاک

اونایی ک سال ها بعد سرچ میکنن واین تاپیک بالا میاد براشون . ی نگاه ب تعداد کامنت و تاریخ عضویت اونایی ک اومدن به به و چه چه کردن بندازین . ب نطر منم دروغه .  دیگه خوددانید 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
عزیزم منم میخواستم پک راند آخر تهیه کنم بنظرتون دروغه

به این موسسه اعتماد نکنید اصلا، این موسسه چندین پرونده شکایت داره ، صدیقی و یزدانپناه سرتون کلاه میذارن عین خیالشونم نیست. میتونید اگر به کسی وصلی یا آشنا داری سابقه داغون یزدانپناه رو دربیاری(سوءپیشینه)

سلام داداش من تهیه کردم الان دارم استفاده میکنم واقعا عالیه این نظرای پایین که میگن کلاهبرداریه دروغ ...

میدونم مشاور خودشونی و گولت زدن🥺 این موسسه چندین پرونده شکایت داره و خودم با شاکیان در ارتباطم

سلام ، شما شماره تماس و آدرس این موسسه راه طلایی رو دارید؟ ممکنه اگه دارید بفرستید

به این موسسه اعتماد نکنید اصلا، این موسسه چندین پرونده شکایت داره ، صدیقی و یزدانپناه سرتون کلاه میذارن عین خیالشونم نیست. میتونید اگر به کسی وصلی یا آشنا داری سابقه داغون یزدانپناه رو دربیاری(سوءپیشینه)

سلام ، شماره تماس و آدرس این موسسه رو راه طلایی رو دارید شما؟

سلام خانم جلال کین؟اطلاعاتی از این موسسه دارید به من بدید؟خیلی مهمه برام🙏 اینکه مطمئنن یه وقت کارشو ...

خانوم جلال از همکارای خودم بود که متاسفانه بالای ده میلیون پولشون رو خوردن،و ازش کباهبرداری کردن