2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام کسی هست از پکیج راه طلایی خرید کرده باشه و فلش رو گرفته باشه؟؟؟

من الان می‌خوام ثبت نام کنم اما نمی‌دونم تو کانال هاشون عضو شم یا فیلم ها رو به صورت فلش دریافت کنم؟؟؟؟؟

میشه آیدی ایشون رو بدی!؟؟

ندارم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم خیالت راحت راحت باشه من همین تابستون پک و تهیه کردیم واس کنکور و امتحان نهایی عالیه اصلا باورنمیکنم این همه زحمتشونو با این قیمت به دانش آموزا بدن. من یک کتاب گرفتم ۱۲۰۰😢 اون وق کل پک آموزش ۳پایه رو ثبت نام کردم۵ تومن😍

سلام خانم جلال کین؟ اطلاعاتی از این موسسه دارید به من بدید؟ خیلی مهمه برام🙏 اینکه مطمئنن یه وقت ک ...

سلام من یک هفته میشه باهاشون صحبت میکنم واقعا صبورن و خیلی خوب کمکت میکنن من استعلام گرفتم و کاملا حقیقیه و کارشون درسته من نمونه هارو دیدم عاشقشون شدم و قصد دارم هر چ سریع تر این پک صفرو صد رو تهیه کنم🥹

جواب کامل نگرفتم منم اطمینان ندارم چند نفر تو یه روز ( تاریخ عضویتشون رو چک کردم و هیچ تاپیکیم غیر ...

یعنی چی 😶😶😶

امکان نداره من کل نمونه تدریس هارو دیدم 

کلیپ رایگان دیدم که خیلی از موسسه های دیگه هیچ وقت روش هاشونو در اختیار دانش اموز اونم رایگان قرار نمیدن

و از همه مهم تر پک ب این کاملی رو با قیمت مناسب میدن من واقعا اگر سی تومن هم بود میدادم بابتش 

چون یه هفته س باهاشون درارتباطم و کل تحقیقامو کردم 

سلام کسی هست که با موسسه راه طلایی کار کرده باشه؟ کلاه برداری نیست؟؟

اگر خدا بخواد امشب ثبت نام رو انجام میدم کلی مشتاقم 

عاشق تکنیکاشون شدم و استعلام کافی و لازم رو هم گرفتم 😍

با خانم جلال حرف زدی؟

نه مشاور من خانم صدیقیه فک کنم سرپرست موسسه هستش 

عالییی برات توضیح میده و هر اطلاعی ک بخوای در موزد کنکور بهت میده و ب بهترین نحو کمکت میکنه من خیلی سوال پرسیدم واقعا با صبر و شکیبایی جوابم رو دادن من خیلی حساسم رفتم ب همه ی اکانتا پیام دادم یکی از یکی باسواد تر مهربون و صبور و در نهایت ب این نتیجه رسیدم یه موسسه چقد باید محبوب و کار درست باشه ک این همه ادم خوب جذبش شده دقیقااا حرف استادیزدان پناه یادم اومد داخل کلیپ گف میخوام راحت سرمو بزارم رو بالش دمشوننن گرم خدایی هم خودشون و هم کادرشون عالیه ن عالی😍😍😍😍😍

من تکنیک س بعدی راه طلایی و خریدم ۸ ملیون بخدا قسم همش دروغه کلا روخوانی خود کتاب بود و هیچ روشی برا حل تست نداشت برداشتن تستای کنکور و فقط دوسه تا شو الکی تو فیلم گذاشتن اونم بدون روش حل تو رو خدا گول نخورید من با بدبختی پولشو جور کردم اما هم پولم از دس دادم هم امیدمو دم کنکور.....

من تکنیک س بعدی راه طلایی و خریدم ۸ ملیون بخدا قسم همش دروغه کلا روخوانی خود کتاب بود و هیچ روشی برا ...

چقد زمان براش گذاشتید؟ مشاورتون کی بود؟ یعنی هیچ نکته تستی نداشت؟ 

سلام دوست عزیز.

بنده از مشاورین قبلی موسسه راه طلایی بودم که چندین سال همکارشون بودم و در نهایت پولمو بالا کشیدن پاسخگو هم نیستن، نه فقط من ، چندین نفر رو از نون خوردن میندازن که هیچ،پول حقشونم نمیدن😑😑😑بسیار وقیح و بی ادب هم هستن

حالا پشیمونم و اومدم صدامو هر طور میتونم برسونم به هم نوعای خودم.

تو رو خدا وارد اینجور جاها نشید چه بعنوان همکار چه بعنوان دانش آموز❌❌❌