2777
2789
سلام ، میشه به منم ثابت کنید چون برام خیلی مهمه🙏

به این موسسه اعتماد نکنید اصلا، این موسسه چندین پرونده شکایت داره ، صدیقی و یزدانپناه سرتون کلاه میذارن عین خیالشونم نیست. میتونید اگر به کسی وصلی یا آشنا داری سابقه داغون یزدانپناه رو دربیاری(سوءپیشینه)

کلاهبرداری نیست. موسسه خوبیه. مامانم یبار حضوری هم رفت دفترشون. پکیجشونم خوب بود

میدونم مشاور خودشونی و گولشونو خوردی،توبه کن

به این موسسه اعتماد نکنید اصلا، این موسسه چندین پرونده شکایت داره ، صدیقی و یزدانپناه سرتون کلاه میذارن عین خیالشونم نیست. میتونید اگر به کسی وصلی یا آشنا داری سابقه داغون یزدانپناه رو دربیاری(سوءپیشینه)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله من با این موسسه کار کردم و پک گرفتم ازشون تدریشون عالیه اساتید عالی دارن من که با این طرحشون هم ...

شما مشاور خودشونی و بیخود داری حرف میزنی

میشه آیدی ایشون رو بدی!؟؟

من باهاشون در ارتباطم ایشون از موسسه شکایت دارن و پولشونو بالا کشیدن

تدریس ها عالین پشتیبان ها هم فوق العاده صبورن و پاسخگو دفترشون تهران هستش خوب حضوری برو

میدونم مشاور خودشونی و گولت زدن،توبه کن تا توی راه کثیفشون سهیم نباشی

این موسسه چندین پرونده شکایت داره

سلام کسی هست از پکیج راه طلایی خرید کرده باشه و فلش رو گرفته باشه؟؟؟من الان می‌خوام ثبت نام کنم اما ...

عزیزم خیالت راحت راحت باشه من همین تابستون پک و تهیه کردیم واس کنکور و امتحان نهایی عالیه اصلا باورن ...

میدونم مشاور خودشونی، الکی داری تبلیغ میکنی 

این موسسه ازش زیاد شکایت شده❌❌❌

نه مشاور من خانم صدیقیه فک کنم سرپرست موسسه هستش عالییی برات توضیح میده و هر اطلاعی ک بخوای در موزد ...

اگر خدا بخواد امشب ثبت نام رو انجام میدم کلی مشتاقم عاشق تکنیکاشون شدم و استعلام کافی و لازم رو هم گ ...

امیدوارم این اشتباه رو نکرده باشی

این موسسه شاکی زیاد داره چه از دانش آموزان چه از مشاورای خودشون❌❌❌

امیدوارم این اشتباه رو نکرده باشیاین موسسه شاکی زیاد داره چه از دانش آموزان چه از مشاورای خودشون❌❌❌

عزیزم تاریخ تاپیک رو نگاه کن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن