2777
2789
همسر من سه سال از بردارش بزرگتره الان بردارش یه دختر 8 ساله داره و یه پسر 1 ساله ولی انقد شوهرم با بچه هاش خوبه حس پدری به بچههاش داره مطمنم این حسش به بچه خودش هزار برابر میشه
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
من الان اینارو بهت میگم ناراحت نشو اگه بگم اره حست طبیعیه تو اصلاح نمکنی رفتارتو بعدااااا سختترمبشه برات
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و من ار دیدن بچه هاش حرسم در میاد چون پدر و مادره بد جور پوزشونو به ما میدن
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
بچه ها منم سقط کردم سنمم کمه اما گناه اونا چیه میدونم دل شکستن چیه اما این حرفایی که ایشون میزنن اصلا نشونه های خوبی نیست راستش اونقدرا که خودت فکمیکنی بدوارز حسادت نیست
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
مزمینم اگه یه روز ما بچه دارشیم اونا به انداره شوهر که به بچه هاش خوبی کرده به بچه من خوبی نمی کنن
عزیزم من می دونم این حسی که داری ازش صحبت می کنی اسمش حسادت نیست دلت می خواد مادر بشی .... عزیزم من روزی که سقط کردم فرداش قرار بود برم واسه صدای قلب بچم اما حسرتش به دلم موند
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!
اما خودشون یه پاشون شهرستان بود یه پاشون تهران برای دوا درمان تا بالاخره نتیجه گرفتن اما بارداری زن دادشم مصادف شد با بارداری بچه دومم اما زن داداشم بعد تولد بچه هامون رنگ عوض کرد و یه آدم دیگه شد
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
سلام دوستان من با اینکه برای بارداری اقدامی نکردم ولی این حس رو درک میکنم خواهر شوهر منم چن ماه قبل که بیاییم خونمون حامله شد اولا اصلا برام فرقی نمیکرد ولی وقتی می دیدم همسرم بیش از حد توجه میکرد ویا از وقتی میرسید بچه تو بغلش بود گاهی ناراحت میشدم و از بچه ها وخصوصا خواهر شوهرم بدم می اومد...بااینکه حس دایی بودن همسرم رو درک میکردم ولی به نظر من اگه توی رفتارها مراعات بشه این حس پیش نمیاد من همسرم نمیتونست رعایت کنه واین باعث ناراحتیم میشد
عزیزم من کاملا درکت میکنم خدارو به بزرگیش قسم میدم زودتر مامان بشی من خودم با اینکه عروس بزرگ خونواده شوهرم بودم سال 92 باردارشدم بعد ازکلی دوا درمون دوقلو باردارشدم دهترو پسر خیلی ذوق داشتیم ما متاسفانه توماه شش بارداریم دوقلوهامو ازدست دادم همه منتظر بدنیا اومدن وشیطونی کردنای نی نیم بودن که بعد از دست دادن دوقلوهام فهمیدم جاری کوچیکم حاملست وبعد ازمدتی بچش دنیا اومد وقتی دیدم شوهرم دلش میخواد بابا بشه اما برادر کوچیکش زودتر ازخودش پدرشده دلم میسوخت خیلی بد بود وقتی داشتم بدون بچه هام میرفتم عیادت جاریم همش پیش خودم میگفتم عرضه ندارم شوهرم پدر بشه فقط باید چشش دنبال بچه این واون باشه بعد زایمان جاریم وقتی از بیمارستان برگشتم خونه چقدرتو خونه گریه کردم دلم شکسته بود زارمیزدم اما درست سه روز بعداز بدنیا اومدن بچه جاریم بی بی چکم مثبت شد شما هم صبور باش خانومی خدا خیلی مهربونه این یه امتحانه امیدوارم سربلند ازش بیرون بیای وقتی ناراحت ودلشکسته میشی همش پیش خودت بگو خداسهم منو کنار گذاشته خدا به من بهترینشو میده برات دعامیکنم بزودی دلت شاد بشه درضمن این دردو هرکس کشیده میفهمه یعنی چی چون من سر قضیه خودم میدیم اطرافیان چون نمیتونن جای توباشن درکت نمیکنن
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
میتی جون عزییییییزم من به اندازه ی کافی دلم شکسته خواهشا با این حرفات بیشتر نشکونش تاوان دل شکستن سنگینه هااااااااااا از من گفتن بود
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیزم چرا اینقد نا امید حرف میزنی؟مگه چند ساله ازدواج کردی و بچه میخوای؟الان با روشهای ک اومده کسی بدون بچه نمیمونه گلم ی کم سخت هست ب پولم احتیاج داره اما توکل ب خدا داشته باش.اینم بدون هیچ کار خدا بیحکمت نیست کسایی بودن ک از خدا ب زور بچه خواست اما الان پشیمونن.حالتو نسبت ب شوهرت میفهمم چون منم کمی شبیه توام اما اصلا نا امید نیستم.تازه تو اگه ناراحتی شوهرتو ببینی باید رو حیه ب اون بدی.
نمیدونم شاید من چون سنم کمه درک نمیکنم... اما سقطم کم بهم فشارنیاورده تازه دوهفته ازش میگذره
رز جون خیلی خوشحال شدم عزیزم ایشاااااااااااالله خدا واست حفظش کنه گلم میدونی شوهر من انقد خوبه که من از خودم خجالت میکشم مرد به این خووووووبی نباید بخاطر مشکل من پدر بشه فقط من میدونم که چه پدر ماهی میشه
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
2810