2777
2789
وای خدا مرگم بده اصلا بمنچه من بخاطر خودت دارم میگم ... میگم سعی کن ارومبشی که تو بارداریش حالت ازین بدتر نشه و هربارکه دیدیش بغض نکنی
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
قربونت برم این اصلا اسمش حسادت نیست همه دلشون میخواد مادربشن من الان تو اشناهامون هستن کسایی که سقط داشتن یامشکل ناباروری سعی میکنم زیاد پیششون درمورد بارداری وبچم حرف نزنم خب بالاخره اوناهم احساس دارن بالاخره دلشون میخواد امیدوارم بزودی زود دامن همه منتظرا سبز بشه امینننننننننننن
خداجونم پسرمو به خودت سپردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم محترم مرسی که غیر مستقیم تهدید به نفرین کردی شما دلت شکسته منم دوهفتست تو 21سالگی کورتاز شدم بچه دو سه ماهمو... شمام نفرین کن فوقش اینه که منم مادرنشم دل شما به اینا راضیه دستتون دردنکنه
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
ماشالا چ شوهرخوب و بادرکی داری خدا کنه مامان شم ایشالا خدا بخاطر خوبی همسرتم شده ی پسر دختر خوشگل بدتت . ولی خدایی اگ حامله شدی بی خبرم نذار
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
میتی جون هرچقدم سنت کم باشه حس مادری رو که بچش میفته و خودش با چشمای خودش میبینتش رو میفهمی دیگه پس انقد حسادت حسادت نکن چون خودتم میدونی که حسادت نیست فقط عشق بی اندازه به همسرم منو اینطوری حساس کرده نسبت به بارداری خواهرشوهرم که به اندازه ی خواهر خودم دوسش دارم و واقعا براش خوشحالم که مثل من مشکل نداره
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
خواستم بگم که زمانی که زن داداشم دلش صاف بود خدا بهش لطف کرد و با اینکه اصلا امیدوار نبودن اما خدا نتیحه زحمتهاشونو داد اما الان نمیتونه تحمل کنه که من دو تا یچه دارم و اون اگه باز هم بخواد بچه دار بشه باید کلی مراحل درمانی مجدد رو طی کنه بارها این حرفو به مادرم گفت
راحت نوشتیم بابا نان داد بی آنکه بدانیم بابا برای نان همه جوانیش را داد.برای شادی روح همه باباهای دنیا که دیگه هیچوقت صورت ماهشان را نمی بینیم یه دسته گل به زیبائی سوره حمد بفرستید.ممنون میشم دوستان برای شادی روح پدرم یه صلوات هم شده بفرستین.خیییییییییلی دلتنگشم
خانومای عزیز از حرفهای هم دیگه برداشت بد نکنی ایشالا هرکی نی نی بخواد خدا بهش بده ما اینجا دور همیم ک ب هم کمک کنیم ن اینکه دلخوری ب وجود بیاد بالخره هرکدومم این موضوعات و یا تجربه کردیم یا تو اطرافیان دیدیم اینجا هستیم ک دوست باشیم ن دشمن
خانوما یه کم با دقت حرفاشو بخونید الکی نگید طبیعیه این حسا ... من بدشو نخواستم منطقی باشین برای ماها کنترل و پیشگیری از این حسا خیلی بهتره تا هی بگیم طبیعیه طبیعیه... خدا نخواد به ما بده غصه خودمونو بخوریم نکه چرا به کسی زودترازماداده
انشالله عزیزم چراکنه بزودی زود خداییش همسرمنم خیلی ماه ومهربونه باورمیکنی 5 ساله که ازدواج کردم تا الانش نزدیک 12 میلیون خرجم کرده ما شهرستان میشیم برای مداوا تهران میومدیم طفلی ازکارش میزد وشب ساعت 3 نصف شب راه میوفتادیم میومدیم تهران شوهرم همیشه بالبخند بهم امیدواری میداد موقع سقطم داغون بود زیاد اما همش سعی میکرد به من امیدواری بده انشالله شماهم بزودی مامان وایشون پدر یه نی نی نازمیشین
خداجونم پسرمو به خودت سپردم
بخدا بچه ها دیشب از خودم ناراحت بودم که چرا اشکام بند نمیاد ولی واااااقعا دست خودم نبود یعنی اصلاااااااااااا نمیتونستم جلوشونو بگیرم رفتم تو آشپزخونه آب سرد خوردم که همسرم که همه ی حواسش به من بود نفهمه
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
سلام خانم عزیز صفحات قبل نخوندم و نمیدونم مشکل از چیه ؟ خانمی شما تنها این مشکل نداری شاید یه روزی مادر بشی اما من تا 1سال اقدام داشتم و هر ماه منتظر بودم تا اینکه بعد 1سال که از شوشو آز گرفتن دیدن که شوشو اصلا اسپرمی نداره شاید به زبون راحت باشه این یعنی اینکه هیچ وقت نمیتونه بچه دار بشه .من و شوشو عاشق بچه هستیم و همیشه با خودمون میگفتیم 4بچه بیاریم الان که فک میکنم به گذشته میبینم چه خیال باطلی داشتیم هر کی اینجا هست قبل از اینکه اقدام کنه اول بره از شوشو آزمایش بگیره تا مثل من 1سال الکی منتظر نباشه چرا این دکترا این کارو همون اول تجویز نمیکنن؟چرا با احساسات ما بازی میکنن میدونم یه امتحان الهی امیدوارم که بتونم سربلند و پیروز باشم توی این بازی
مرسی رز جون نی نی ات کی بدنیا میاد ؟
2810