2777
2789
آرنیکا جون خودت تفسیر نکن حتما ببر پیش یه دکتر خوب من یه بار آزمایش همسرمو تفسیر کردم هزار تا مریضی بهش دادم که بعدا فهمیدم سالمه سالمه
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
بچه ها کجا رفتید >؟؟ لا اقل خداحافظی میکردید
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ولی از یکطرف خوشحالم از خوشحالی همسرم شاید کمی از ناراحتیش کم بشه
ولی باید خودمو واسه هر حرف و رفتاری آماده کنم نمیدونم وقتی همسرم بچه ی اونو بغل کنه و با عشق نگاش کنه من چه حسی میشم
سعی کن خود دار باشی عزیزم احساساتتو جلو بقیه بروز نده از خدا بخواه از ته دل باور کن جواب می گیری منتظر اون روزیم ک تاپیک بزنی خدایا شکرت منم مامان شدم بچه ها
خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران
ایشااااااااااااالله عززیزم ایشاااااااااااالله
ختم هزاران صلوات در روز مبعث پیامبر رحمت محمد(ص) و هدیه به دختر گرامیشان حضرت فاطمه(س) و گرفتن حاجاتمون از این بانوی مهربان... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1119536&postID=43875615
خدایا شکرت...خداجونم یه نی نی سالم صالح خوش قدم و خوش روزی بمون بده.
عزیزم غصه نخور من سه ساله ازدواج کردم 1 سالو 4 ماهه اقدامم بچه دار نمیشم اما جفت خواهرام حاملن یکی بچه دومشه!! یکیشم فقط 4 ماهه ازدواج کرده!!! اینم بگم من از هر دوشون کوچیکترم نمیگم فکر نمیکنم ولی حسودیم سعیمومیکنم نکنم تازه دختر خاله شوهرمم که 1 سال بعد ما عروسی کردهم بچش به دنیا اومدهشوهرم خیلی بغلش میکرد!! اینم بگم مشکل از منه!!!!
هر چه خدا خواست همان می شود... دوستان خداوند صلاحمونو میدونه توی گروهی عضو بودم که یکی میگفتت داییم بعد 25 سال ناامیدی صاحب بچه شده.... صرف بچه دار شدن خوشبختی نیس فقط اونم یکی از مراحل زندگیه از خداوند طلب فرزند صالح وعاقبت به خیری داشته باشین. اگر بچه ای از دست دادین زیاد غصه نخورین مادرهایی رو دیدیدم که تو سن25 سالگی تک پسرشونو از دست دادن به زور از خدا گرفته بودن خودش میگفت به زور ازت گرفتم راحت از دستش دادم کسی باور نمیکرد برای پسری که زرنگترین بچه ی کلاسش بود وباهوش معتاد بشه وتو سن 24،25 سالگی از دستش بره در حالیکه 5 دختر داشت و3 پسرموقع نوزادی از دست داداه بود...
برای داشته هامون شکر کنیم از اینکه همسر مهربون وبا درک وفهمی داریم از اینکه نعمت سلامتی داریم و برای نداشته هامون صبر.... که صبرو امید شما رو پیش خدا عزیزمیکنه به حرف کسی توجه نکنین من یک دوست دارم که قبل من عروسی کرده من تابحال اقدام برای باردای نکردم درحالیکه هر بار با تماسش سعی داره منو ناراحت کنه وبگه که ما مشکل داریم وبچه دار نمیشیم منم سپردمش به خدا چون اگر واقعا من مشکلی داشتم چطور میتونست جواب دلشکسته م رو بده.... یادمون باشه خداوند تویه دلهای شکسته س پس دوباره نشکنینش....
2810