2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشد بچه خوب بود؟ اخه بارداری شیمایی به آنومالی نمیرسه و دور از جون بچه سقط میشه خودش..ولی ماشالله بچ ...

سلام 

جواب سلفری اومد خددداروشکر همه ریسکا پایین بود 

جنسیت هم نوشته پسر دیده شد ولی نمیدونم چقدر قطعیه در مورد جنسیت.

سلام جواب سلفری اومد خددداروشکر همه ریسکا پایین بود جنسیت هم نوشته پسر دیده شد ولی نمیدونم چقدر قطعی ...

سلااام به به خوشحال شدم خداروشکر عزیزم  .جنسیت هرچی باشه سالم باشه اول...انشالله جنسیت همونی باشه که میخوای

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

انشالله همه ی خانمهای باردار نی نی سایت پسر به دنیا بیارن، آمار پسرها بیشتر بشه بلکه در نسل‌های بعد اینقدر به زنها به خاطر زیاد بودنشون ظلم نشه، کمیاب و کیمیا بشن، البته اگه خودشون هم بزارن  

اشتباهه ، رفتم آنومالی گفت پسره

عه  عیب نداره دیگه به من ببخشین من که چشمی میگم دکتر با دستگاه.  .قدمش خیر باشه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
من دیروز رفتم انومالی،حدستون درست بود پسره.

خداروشکر عزیزم  انشالله صحیح و سلامت دنیا بیاد