2777
2789
عنوان

چطور این کاربره همه چیز توی زندگیش داره و اصلا نمیدونه سختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 125 پست
واقعا نمیدونمبعد تازه خیلی از ما ادمای عادی و گاها فقیر به شدت با استعدادتر و توانمند تریم خیلیا تنه ...

افرین دقیقا الان آقای این خونه اگ بدونی چقدر ب بچه هاش باغ و ویلا ....باغ و ویلایی ک میگم مثل فیلمای ترکیه ایه ها ن ک ازین کم متراژ الکی  کادو تولداشونه ماشین شاسی اخرین سیستم کلا بهت بگم جوریه ک نوه فقط کافیه لب تر کنه گوشی آیفون یا پسر مجردش یکسره مسافرت تایلند ترکیه مالزی  ارمنستان گورجستان تفریحات روزمره شونه  تو هتلای ۵ ستاره شب اول شبای دیگ میرن خونه های آن چنانیشون برا همین میگم ک تعریفای اینجا هیچه در برابر زندگیه اینا خلاصه خونه های سوبلکس رویایی کادو تولد ب بچه ها و نوه ها  و یک کلفت ندارن ک دو سه تا و کلا تاحالا ندیدم یک سرماخورده توشون باشه میدونی اینا نسل در نسل پولدار بودن خیلی

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین دقیقا الان آقای این خونه اگ بدونی چقدر ب بچه هاش باغ و ویلا ....باغ و ویلایی ک میگم مثل فیلمای ...

برای پسراش رستوران های بزرگ و معروفی تو شهر زدن چندین ساله از زمانی ک انگار ۱۲ ساله باشن ب عنوان کادو تولد

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

من با اون جمله لاکچری نیستم اما لاکچری زندگی میکنم رو درک نکردم پشت این جمله انگارمیخواست بگه خیلی هم نداره اما خودش از اوناییه که تلاش میکنن شاد باشن و راحت بگیرن اما هممون میدونیم رفاه زده ها چجورین بقولی نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

افرین دقیقا الان آقای این خونه اگ بدونی چقدر ب بچه هاش باغ و ویلا ....باغ و ویلایی ک میگم مثل فیلمای ...

اونوقت اینا اقازاده و پسر مسيولین هستند؟؟

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

تگشون کنید اگه میتونید تگتون سالمه

بعد خودشون گفتن انگار خیانت دیدن خوب این باعث میشه ادم دلش شاد نباشه هر چقدم پول داشته باشی

نمیدونم والا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

شکر خدا خواهر من یه زندگی خیلی خوب و رویایی داره . ولی هیچوقت هیچ جایی چه فضای حقیقی چه مجازی خوشبختی رو جار نمیزنه . پیش هیچکس هم تعریف نمیکنه . هم این ک مردم چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن هم این ک آدمی ک واقعا خوشبخت باشه نیازی ب جار و جنجال نداره . نیازی به فرو کردن خوشبختی تو زندگی بقیه نداره 

خواهرم سردفتر اسناد رسمی.  شوهرش تو کار چوب . پدرشوهرش هم خیلی پولداره خواهرم عروس اولشونه خیلی دوسش دارن 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
درسته ...کلا اگ بخوام از وضعیت خونه زندگی و کادوهای مناسبتی و هر چیزی ک اینجا چندساله میبینم بگم قطع ...

وضعیتتون خیلی سخت و بده

متاسفم

و متاسفم که کاری ازم برنمیاد جز درد دل کردن و گوش دادن

____ آقا هستم ____ 🙏

شکر خدا خواهر من یه زندگی خیلی خوب و رویایی داره . ولی هیچوقت هیچ جایی چه فضای حقیقی چه مجازی خوشبختی رو جار نمیزنه . پیش هیچکس هم تعریف نمیکنه . هم این ک مردم چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن هم این ک آدمی ک واقعا خوشبخت باشه نیازی ب جار و جنجال نداره . نیازی به فرو کردن خوشبختی تو چشم بقیه نداره 

خواهرم سردفتر اسناد رسمی. شوهرش تو کار چوب . پدرشوهرش هم خیلی پولداره خواهرم عروس اولشونه خیلی دوسش دارن 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

ممکنه رنج یه آدم از نظر من و شمای نوعی خیلی بزرگ باشه ولی برای اون آدم ناچیز باشه و ما یه رنجی توی زندگی مون داشته باشیم که برای اون بزرگ باشه 

مثلا دیدی شوهر یکی رو میبینی میگی وای این دیگه چه نکبتیه زنه چه جوری اینو تحمل می‌کنه ؟ بعد نگاه می‌کنی میبینی زنه خیلی هم با شوهرش حال می‌کنه ؟ 

واقعا نمیشه با استاندارد های خودمون تعریف مون از خوشبختی رو با زندگی دیگران مقایسه کنیم 

شاید از نزدیک زندگی همین کاربر رو ببینی بگی به لعنت یزید نمی ارزه (من از تاپیکش فقط پست اول رو دیدم)

برای همین شک ندارم هیچ کس نیست که توی زندگیش صد در صد بدون مشکل باشه هر کسی مطابق آستانه تحمل دردش و مطابق رشدی که باید توی زندگی بکنه و به کمال برسه مشکلی در سطح خودش داره 

انسان با رنج هاست که رشد می‌کنه و نیاز به رشد توش نمود پیدا می‌کنه برای همین رنج برای همه هست 

البته اینکه یکی رنج بزرگی داره یکی کوچیک بخاطر آستانه تحمل متفاوتیه که آدم ها دارن 

با این حال اگر کسی بگه همه چیز دارم ، هیچ مشکلی ندارم قطعا داره رنج خودش رو مخفی می‌کنه و دروغ میگه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

چه زندگی هایی هست واقعاخوش به حالشون

اره فک کن رستوران برا زن و بچه هاش زده جدا جدا ها ن ک یک دونه  فکر کن یکسره پیامک موبایل زنه ک کارت میکشن پول میاد حساب زنه تند تند میاد وقتی باهاشون میرم خرید کنن ک من وسیله هارو دستم بگیرم اصلا ترسی از تموم شدن پولا نداره ببین رویایی ترین زندگی رو فقط اینا میکنن ماهانه چقدر جدا ازینکه خونه تو چند شهر مختلف ک برا خودشون دارن باز جدا دادن مستاجر ماهانه تو حساب دختراش و نوه هاش و عروسش میاد کلا یک چیز عجیبیه الان معلوم نیس کجان رفتن تفریح و خرید و این چیزا