2777
2789
بله .گفت دختر

ای جانم درست گفتم پس..انشالله اول سلامت باشه بعدم هر جنسیتی دوس داری   

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هنوز.منتظر انومالی ام.گفت دقیق مشخص نیست.تو آزمایش غربالگری همه چی نرمال بود ولی متاسفانه پاپ آ ۲ ...

رشد بچه خوب بود؟ اخه بارداری شیمایی به آنومالی نمیرسه و دور از جون بچه سقط میشه خودش..ولی ماشالله بچه صحیح و سالمه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
نه هنوز.منتظر انومالی ام.گفت دقیق مشخص نیست.تو آزمایش غربالگری همه چی نرمال بود ولی متاسفانه پاپ آ ۲ ...

ولی نی نی انگار شمبول داره ها   خیلی دختر میخوره ولی حسم میگه شمبولشه پسره

رشد بچه خوب بود؟ اخه بارداری شیمایی به آنومالی نمیرسه و دور از جون بچه سقط میشه خودش..ولی ماشالله بچ ...

ایشالا.اره رشدش تو سونو همه چی و گفت سالمه،فقط همون پاپ آ رو پایین زده.ایشالا که چیزی نیست.حالا برای دوروزه دیگه نوبت مشاور ژنتیک گرفتم،ببینم چی میشه.

ایشالا.اره رشدش تو سونو همه چی و گفت سالمه،فقط همون پاپ آ رو پایین زده.ایشالا که چیزی نیست.حالا برای ...

دکترها هرچیزی رو احتمال بالا در نظر میگیرن .شما امیدبه خدا باشه   انشالله همه چی درست پیش میره

اتفاقا خودمم خیلی به اون شومبولش فک کردم😂 دوستمم به شوهرش نشون داده بود گفت شبیه دختره ولی شومبول د ...

آره همون دختر بیشتر میخوره.ولی خب شمبولش شک انداخته دلمون.انشالله هرچی هست اول صحیح و سالم باشه شما هم‌از نگرانی در بیای