2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست
تو مدرسه پسر من از نصف همکلاسیاش کوتاهتره نصفشون یا اندازه یا کوتاهتر و نصف بیشترشون بلندتره دیروز ب ...

پسر منم ریزتر از همکلاسیاشه اونوقت از همه هم زبوندارتر و شیطونتر   اصلا یه وضعیه 

خب من که نمیتونم بگم با این قد خودمو شوهرم پسرم باید۱۹۰قدش بشه 

ولی تحت نظر دکتر که باشه لااقل میدونم که کم کاری نکردم و داره سالم و سلامت به رشدش ادامه میده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
متخصص تغذیه بردم کلی دارو که معده درد گرفت و بالا می‌آورد  ولی رشدی نکرد آنچنان ازمایشاتش همش،خ ...

منم دردم همینه دقیقا همسن پسر شماس....برا دوهفته دیگ نوبت طب اسلامی دارم میخوام حجامت پشت گوش کنم براش....من همههههههه راهی امتحان کردم هرچی بفکرت برسه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایش دادی؟؟من یه بار دادم برای پسرم گفت ترشح هورمونش کمه دیگه نبردم حالا میخام پیگیر باشم 

هورمونهاش طبیعی بود پسرم ولی دکتر گفت اگه این مقدار هورمون کیفیت داشت الان بچه باید بلندتر می‌بود گفت یه دوره آمپول رشد بزنیم تا بعد ببینیم چطور میشه 

اگه هورمونش کمه حتما پیگیر باش رشدش عقب نیوفته

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ازمایش دادی؟؟من یه بار دادم برای پسرم گفت ترشح هورمونش کمه دیگه نبردم حالا میخام پیگیر باشم 

موضوع هورمون رشد خیلییی مهمه چرا پیگیر نشدین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب اشتباه میکنی عزیزم چطور دکتر بهتون نگفته؟ همه باید ویتامین دی مصرف کنن ویتامین دی باعث جذب کلس ...

دکتر غدد بردم هیچی نداد چند بار رفتم پیشش ولی،دکتر تغذیه بردم کلی دارو میداد نمیدونم والا چیکار کنم،

پزشک خودش حساب میکنه کاری به حساب کتاب ما نداره الان مشکل من اینه دکتر و بهداشت میگن قد وزنش پایینه ...

اره عزیزم کوتاس قد نرمالش تو ۵ سالگی باید  ۱۱۰ باشه من تازه سرچ کردم پسر خودمم ۵ سالشه اسفند ۹۶ 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 
دکتر غدد بردم هیچی نداد چند بار رفتم پیشش ولی،دکتر تغذیه بردم کلی دارو میداد نمیدونم والا چیکار کنم،

طبق نظر دکتر تغذیه پیش برو

دکتر غدد معمولا از نظرهورمون فقط بررسی میکنه دیگه

تو ازمایشهاش ویتامین دی رو چک کردید؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر منم ریزتر از همکلاسیاشه اونوقت از همه هم زبوندارتر و شیطونتر   اصلا یه وضعیه  خب من ...

عزززیزم خدا حفظش کنه من پسرم میگه با قدم مشکلی ندارم 😅تا بهش میگم بخاب یا صبحونه بخور این حرفو میزنه میگه میخام همیطور بمونم .ولی خب بچه های برادرشوهرام که می بینم واقعا ناامید میشم اصلا انگار هر روز رشد قدی دارن لامصبا.اونوقت مال من هر کاری می کنم تکون نمیخوره .عدالت خدارو قربون 😭

اگ‌مولتی ویتامین مصرف کنه توش ویتامین دید داره من براشون مولتی ویتامین میخرم گاهی سانستول گاهی ایمونس گاهی زینک پلاس توهم بده بهش

خوب عزیزم شوهرت کوتاهه  امکان داره ب اون کشیده  شاید کلا بچه ات ریزه است  اگه دکتر ...

دکتر غدد گفت خوبه دکتر تغذیه گفت سو تغذیه داره بهداشت میگه کمه بعضی دکترای،دیگه هم بردم هر کدوم یه چیزی گفتن نمیدونم چیکار کنم دارو اینا ندادن بهش،به جز تغذیه،اونم داروهای گرون و زیاد بود بچم حالش بد میشد می‌خورد 

بچه‌های منم خیلی ریزنقشن. من به تغذیه‌شون خیلی میرسم بقیش دیگه توکل بر خدا. پدرشون تا سوم دبیرستان ۱ ...

اکثرا پسر ها اینطورین 

من خیلی دیدم طرف تو ۱۳ یا۱۴ سالگی ب زور ۱۶۰ قدشه 

یهو یه شبه قد میکشه دیلاق میشه 

مثل تیر برق کش میاد 

استرس نداشته باش بچه ات اون قدری که فکر میکنی ضعیف نیست بهش مولتی ویتامین بده اگه تغذیه اش هم مناسبه خب دیگه ژنتیکش اینه.

.
عزززیزم خدا حفظش کنه من پسرم میگه با قدم مشکلی ندارم 😅تا بهش میگم بخاب یا صبحونه بخور این حرفو میزن ...

اونا لابد غذا خوب میخورن و مولتی ویتامین اینا میخورن