2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمترباشه خوبه،ینی صفحه های رشدش یک سال ونیم جاداره،تغذیه ی پسرت بده،بهش چیزای مقوی بده،خوردن ملاک نی ...

کمتر خب تا یه حدی خوبه گلم نه یه سال کمتر 

دکتر گفت تاثیر تغذیه روی قد فقط وقتیه که بچه سوء تغذیه داشته باشه وگرنه تغذیه ی خوب قد رو بلندتر نمیکنه از ژنتیک

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کمترباشه خوبه،ینی صفحه های رشدش یک سال ونیم جاداره،تغذیه ی پسرت بده،بهش چیزای مقوی بده،خوردن ملاک نی ...

فکز کنم تو فامیل هیشکی اندازه من به تغذیه بچش نمیرسه بخدا هر چی فکر می کنی من میدم به بچه هام تغذیه عالی ولی متاسفانه رشد قدی ندارن.به نظر من و تجربه من فقط صبحانه و خواب کافی این دو فاکتور رعایت کنن بدون شک نتیجه میگیرن

کمتر خب تا یه حدی خوبه گلم نه یه سال کمتر  دکتر گفت تاثیر تغذیه روی قد فقط وقتیه که بچه سوء تغ ...

اره،ولی نه کمترباشه بهتره،حداقل جاداره واسه رشد وتوبلوغ جبران میشه

نه هیچی نمیدم

خب اشتباه میکنی عزیزم

چطور دکتر بهتون نگفته؟

همه باید ویتامین دی مصرف کنن

ویتامین دی باعث جذب کلسیم ورشد استخوان میشه

با مشورت دکتر یا داروخانه قطره ویتامین بخر وبهش بده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر من تازه با دکتر و مکمل زیر ۱۳۰سانت هست آخربار که گرفتم۱۲۷بوده 

تو مدرسه پسر من از نصف همکلاسیاش کوتاهتره نصفشون یا اندازه یا کوتاهتر و نصف بیشترشون بلندتره دیروز بردم تیشرت بگیرم صاحب مغازه میگفت بهش نمیخوره ۹ سالش باشه😭تا اومدم فقط تو فکرش بودم

فکز کنم تو فامیل هیشکی اندازه من به تغذیه بچش نمیرسه بخدا هر چی فکر می کنی من میدم به بچه هام تغذیه ...

منم خدا شاهده هر آنچه که خاصیت داره رو به پسرم میدادم ولی دکتر گفت تغذیه تاثیر آنچنانی نداره رو قد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم خدا شاهده هر آنچه که خاصیت داره رو به پسرم میدادم ولی دکتر گفت تغذیه تاثیر آنچنانی نداره رو قد

ازمایش دادی؟؟من یه بار دادم برای پسرم گفت ترشح هورمونش کمه دیگه نبردم حالا میخام پیگیر باشم