همه چی میخوره ولی،رشد نمیکنه خیلی ضعیفه دوماه دیگه میره تو ۶ قد ۱۰۰ وزن ۱۵ وزن تولد نزدیک ۴ بود خیلی خوب بود بعدش دیگه رشد نمیکرد هر وقت میرم بهداشت میگن چیزی نمیدی بخوره کلی دکتر بردم دارو خورده فایده نداره ازمایشاتش همش خوب بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمترباشه خوبه،ینی صفحه های رشدش یک سال ونیم جاداره،تغذیه ی پسرت بده،بهش چیزای مقوی بده،خوردن ملاک نی ...
فکز کنم تو فامیل هیشکی اندازه من به تغذیه بچش نمیرسه بخدا هر چی فکر می کنی من میدم به بچه هام تغذیه عالی ولی متاسفانه رشد قدی ندارن.به نظر من و تجربه من فقط صبحانه و خواب کافی این دو فاکتور رعایت کنن بدون شک نتیجه میگیرن
با مشورت دکتر یا داروخانه قطره ویتامین بخر وبهش بده
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر من تازه با دکتر و مکمل زیر ۱۳۰سانت هست آخربار که گرفتم۱۲۷بوده
تو مدرسه پسر من از نصف همکلاسیاش کوتاهتره نصفشون یا اندازه یا کوتاهتر و نصف بیشترشون بلندتره دیروز بردم تیشرت بگیرم صاحب مغازه میگفت بهش نمیخوره ۹ سالش باشه😭تا اومدم فقط تو فکرش بودم