خانما محاسبه سن مهمه لطفا اشتباه نکنین و اصلاهم سخت نیست.
ازسال تولدش یکی یکی بشمرین تا امسال مثلا پسر استارتر که فروردین ۹۷بدنیا اومده تا فروردین ۹۸میشه یکسال تا فروردین ۹۹میشه دوسال،همینطوری جلو برین تا به امسال برسین.
الان پسر استارتر چهارسال و ده ماهه هست.
پسرمن موقع تولد ریز بود وزن زیر سه کیلو و قد ۴۸
همیشه وزن و قد موقع تولد هم ملاکه،پس نمیشه همه بچه هارو باهم مقایسه کرد.
الان پسر من پنج سال و یک ماه داره،وزنش حدود ۱۸و نیم کیلو و قدش ۱۱۳هستش تقریبا،شاید یه سانت اینور اونور چون الان خودم اندازه گرفتم ممکنه یه سانت خطا داشته باشه.
من هرسال پسرمو میبرمـ متخصص تعذیه همیشه میگه رشدش خوبه وزن و قدش نرماله،حتی گاهی گفته قدش ازنمودار هم بالاتره،حالا هممه بهم میگن وااای چقدر بچه لاعره فقط قدمیکشه ازبس مریص میشه یکم جون نمیگیره و همه ی این حرفا که حتما برای همتون آشناس،اماااا من ذره ای نگران نمیشم،چون مرتب میبرم پیش دکتر و حرف اونو قبول دارم،آزمایشهاشو قبول دارم دیگه چیکار دارم به مامان و آبجی و عمه و خواهرشوهر،اونا ازسر دلسوزی یا بدجنسی شاید یه حرفی بگن ،من چرا خودمو ناراحت کنم،اصلا دوس هم ندارم پسرم تپل یاچاق باشه واقعا حتی خوشگل هم نمیدونم و همه ی این چاقیای بچگی توی بزرگی میشه مریصی و دردسر نمیدونم چرا همه میخان بچه فقط سه کیلو لپ داشته باشه.
گاهی پسرم توی مریضی و اینا یکم وزن کم میکنه ولی بعدش درعرض یه ماه میبینمـکه دوباره خوب میشه خب این طبیعیع.
حالا اگه بچه اتون رو بردین پیش یه متخصص تغدیه خوب و بهتون گف بچه رشدش کمه اونوقت واقعا لازمه ازخود دکخر بپرسین که باید چیکار کنین دیگه اونموقع اقدام کنین،خداروشکر الان همه چی چاره داره.
اینکه بعصی ها هم دیر قد میکشن درسته،من خودم ۱۶۰هستم،شوهرم ۱۹۲
کلا خانواده شوهرم قدبلند هستند همشون اما سوهرم و یکی از خواهرهاش تا دبیرستان ازهمه همسنهاشون کوتاهتر بودن و درعرص یکسال یهو خیلی زیاد بلند شدن به طرز عجیبی،من عکساشونو توی کلاسم دیدم واقعا کوتاه بودن که یهو بلند شدن،دیگه اینا ژنتیکه واقعا دست هیچکس نیس.