2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ ربطی به ماهواره نداره به نوع تربیت ربط داره من الان واست یه مثال عینی میزنم ما از بچگی یادمه خونمون ماهواره داشتیم ولی نه آزاد باشه و هر شبکه ای شبکه های خوب مثلا صحنه ی بوس تو خونه ی ما از بچگی عادی بود و هیچ حساسیتی نداشتیم ما و عادی بود برامون خداروشکر خدارو صد هزار مرتبه شکر من دوتا داداش دارم زبانزد خاص و عامن تو فامیل و دوس و آشنا هیچوقت دنبال دوس دختر بازی و اینجور مسایل نبودن خودمم همینطور با اینکه تموم فیلمای جم و ریور و همه رو ما میبینیم هیچ تاثیری رومون نداشته حالا من یه عمو دارم که ماهواره غدغن ولی اینقد پسرش حریص و حساس شده رو این مسایل که باورتون نمیشه چی میگم اینقد اخلاق و رفتاراش بچگانه و زشته و فقط دنبال شماره اینو اونه و پیشنهاد میده به همه ولی داداشام من اینقد عاقل و فهمیدن خیلیم حساس بودن خوب نیس تاثیر سو میزاره
دوستان من دیر رسیدم ولی اگه حرف نزنم خفه میشم من ماهواره دارم اماخدا شاهده دخترم غیر از شبکه هدهد به هیچی دیگه علاقه نداره نمازش هم اول وقته روزه هم کامل گرفت دختر ۹ساله درسش هم شاگرد اوله به جای اینکه دست وپا وچشم وگوش بچه را ببندیم باید تربیت کردن رویاد بگیریم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت!
ما ماهواره داریم و بنظرم جز ملزومات زندگیه و باید باشه انسان توی هیچ چیز نباید خودش رو محدود کنه محدودیت خسارات زیادی به بار میاره ... من واقعا نمیدونم چرا یه فیلم باید روی کسی تاثیر بگذاره چرا از اون طرف فیلمای ما تاثیر گذار نیست تلویزیون خودمون 24 ساعت روضه پخش می کنه چرا اینها تاثیر روی مردم نمیذاره که مردم هر چه بیشتر به سمت خدا برن علتش میدونی چیه دوست عزیز محدودیت یعنی دقیقا همین کاری که شما داری انجام میدی تبدیل و تصور یه مسئله عادی به یک غول بزرگ غیر عادی !!!!!
من یه استاد داشتم الان انگلیسه ...میگه اولین کاری که میکنید یک چکش بخرید بزنید تلویزیون خونه را بشکنید عذاب وجدان نمیگیرید؟؟؟ هی 5 کانال رو بالا و پایین میکنید.....میخواستم بگم استاد کجایی 100 تا کانال الان بالا . پایین میشه.... از یک طرف میبینم ژاپن 500 تا کانال داره چرا مردمش اینقدر رشد کردند ...بعد امار رو که دیدم میانگین ساعت استفاده مردم ژاپن از تلویزیون نیم ساعته.....
In the name of Allah "by the remembrance of Allah hearts are assured." Holy Quran: surat l-rad , verse 28
بسیار کار خوبی کردی. ماهواه مثل کود میمونه برای رشد بدی ها. بله یکی که هرزه است مثل علف هرز با کود و بی کود هر جایی رشد میکنه مثل ادم هرزه این ذاتشه ولی وای به وقتی که به علف هرز کود هم بدی ولی ماهواره میتونه ادم خوب را هم بد کنه اونهایی که میگن ماهواره رو زندگیمون اثر نداشته باید بگم هنوز نداشته اونی که فکر میکنه تاثیر نداشته شاید هنوز تاثیره را نفهمیده و طرفش تو مسایل خیلی خبره است که هنوز گند کارهاش درنیومده اگه واقعا تاثیر نداره پس چرا این همه هزینه میکنند برای پخش فیلم های مستهجن برای ما
دنیا طلبان حسرت دنیا مردند عقبی طلبان فیض دو دنیا بردند
نمیفهمم واقعا فایده ماهواره چیه؟؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810