2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم الان اگه این بگم خیلی ها بهم میپرن ولی الان اگه جامعه و شبکه های اجتماعی دنبال کنید خیلی از دخترها فقط دنبال تیپ ها و عملهایی زیبایی آنچنانی هستن این واقعا خودش باعث تاثیر تو جامعه میشه واقعا این تیپها از کجا اومده!!!
تو مرا یاد کنی یا نکنی...باورت گر بشود یا نشود.....حرفی نیست...اما....!نفسم میگیرد در هوایی که نفسهای تو نیست.
عزیزم بستگی به جنبه تون داره.مام ماهواره داریم ولی فقط مستنداشو میبینیم. اینکه برکتو مییبره دیش نیست که عزیزم اون ب. تیکه آهنه استفاده ازش مهمه. تو اینترنتم پر از چیزای مستهجنه.
دخترکم همه دنیای منی...خدایا شکرت
والله ما از بچگی ویدیو و بعدش ماهواره داشتیم خدا رو شکر خراب و فاسد هم نیستیم بنظرم آدم باید جنبه هر چیزی رو داشته باشه و خیلی تاثیر پذیر نباشه اگه قراره دیدن یه فیلم توی ماهواره منو فاسد کنه که خیلی جای تاسف داره بالاخره یکی دوست داره میخره یکی دوست نداره نمیخره قرار نیست نظرمون رو بهم تحمیل کنیم ،،
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
ماه محو جان من فقط نظرم اینه که ما که نمیتونیم جامعه رو عوض کنیم الانم این چیزها تو جامعه رواج داره و بالاخره چه خوب چه بد بچه های ما باهاش برخورد میکنن پس باید آشناشون کنیم با حدود خودمون من وقتی مثلا تو فامیلم یا دوستانم عروسی مختلط هست خوب بچه ام تو خونه خانم بی حجاب نبینه و براش عادی نشه فردا تو یه عروسی میخواد با چشمای از حدقه بیرون زده خانمها رو تماشا کنه . مگه اینکه یه خانواده ای بگه من محیط رو کاملاااا ایزوله میکنم واسه بچه ام که اولا شدنی نیست دوما اون بچه دیگه بدرد زندگی تو این جامعه نمیخوره
عمل زیبایی وتیپ هرکس هم بخودش مربوطه حالاازهرکجایی که یادگرفته مهم نیست مهم اینه که زندگش شخصی خودشه وبخودش مربوطه به خودش مربوطه ولی ما فقط متعلق به خودمون نیستیم ما تو جامعه زندگی میکنیم اگه میخواهیم جامعه پیشرفت کنه نیاز به فکر بازه همه داریم ولی الان خیلی از دخترها فکر انواع تیپ ها و عمل ها هست و عکسشان تو شبکه اجتماعی میزآرن
تو مرا یاد کنی یا نکنی...باورت گر بشود یا نشود.....حرفی نیست...اما....!نفسم میگیرد در هوایی که نفسهای تو نیست.
مامان دو تا بچه من تو یه تاپیک دیگه هم باهات صحبت کردم خیلی مهربون جوابمو دادی الان یه لحظه شوکه شدم اینو گفتی منم اگر ناراحتت کردم ازت عذر میخوام اما چون حرف زده بودم باهات توقع نداشتم ازت
2810