2777
2789
عنوان

میشه تو این شب قدر دعا کنید برگرده فردا⁉️ بخدا دلم براش تنگ شده🤎💔

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
بخدا الان فقط میخوام برگرده فقط همیناخه چرا من فقط میتونم با وجود اون حالم خوب شه

یعنی واقعا هست یکی ی نفرو انقدر دوست داشته باشه؟یکی که نه عضوی از خانواده اته تازه کلیم بدی بهت کرده 

ایشالا برگرده عزیزم ولی اگرم برنگشت پایان دنیا ک نیست اینام میگذره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی واقعا هست یکی ی نفرو انقدر دوست داشته باشه؟یکی که نه عضوی از خانواده اته تازه کلیم بدی بهت کرده ...

بخدا میگذره ولی خیلی بد، اگرم بگذره ازت یه ادم بی حوصله به شدت درونگرا که دیگه نه میتونه عاشق بشه نه میتونه دلش مثل قبل شاد شه باقی میزاره

دقیقا به اندازه ای بهم بدی کرده که... 

الانم دقیقا بعضی از چیزا و کلمات تو ذهنمه

ولی انقدم باهاش خاطر دارم که همه اینارو ببره.. 💔🙂

بخدا میگذره ولی خیلی بد، اگرم بگذره ازت یه ادم بی حوصله به شدت درونگرا که دیگه نه میتونه عاشق بشه نه ...

کاش یکی منم همین قدر ک تو اونو دوست داری دوست داشت حیف ک سینگل ب گورم 🥲😂

پیش تراپیست رفتی؟اگه هیچوقت برنگرده نمیتونی همه شبا و روزاتو اینطوری بگذرونی عزیزم 

کاش یکی منم همین قدر ک تو اونو دوست داری دوست داشت حیف ک سینگل ب گورم 🥲😂پیش تراپیست رفتی؟اگه هیچوق ...

دعا میکنم یکی همینقدر دوست داشته باشه🥲🤦‍♀️

نه نرفتم راستش موقیتشو نداشتم

اصلا نمیخوام فکر کنم ک قراره برنگرده🥲ا

دعا میکنم یکی همینقدر دوست داشته باشه🥲🤦‍♀️نه نرفتم راستش موقیتشو نداشتماصلا نمیخوام فکر کنم ک قرار ...

فدات شم💙

تو چ قلب مهربونی داری چجور میتونه محلت نذاره اون لیاقت تو رو نداره 

میدونم دوست نداری حتی بهش فکر کنی ولی ممکنه شاید اون داره زندگیشو میکنه ولی تو داری زندگیتو حیف میکنی داری هدرش میدی حتما برو پیش تراپیست ماهر از همه چی واجب تره 

دعا میکنم یا برگرده یا عشقش از قلبت بره بیرون عاشق یکی بشی ک لایقت باشه

فدات شم💙تو چ قلب مهربونی داری چجور میتونه محلت نذاره اون لیاقت تو رو نداره میدونم دوست نداری حتی به ...

قربونت گلی جانم🫂

واقعا نمیدونم الان بهم فکر میکنه یا نه 

نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی احساس میکنم برمیگرده شایدم حسم اشتباهه، اهوم بلکه هم داره زندگیشو میکنه

مرسی عزیزکم🥺💜🤍

قربونت گلی جانم🫂واقعا نمیدونم الان بهم فکر میکنه یا نه نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی احساس میکنم بر ...

ازدواج کنه از این حس خلاص میشی

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 
اها

ببخشید اینقدر بی رحم جواب دادم .به نظرم عمر و جوونی خودتو واسه یه نفر که مشخص نیست برمیگرده یا نه نذار ....اگه برگشتنی بود اصلا نمی‌رفت 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...!