2777
2789
عنوان

به زور منو آورد مسافرت و اول سالی رو زهر مارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شوهرم همینطورعن مسافرته درکت میکنم

نمیدونم پدر مادرشون چی یاد اینا داده واقعا ک با زن خودشون اینجوری رفتار میکنن....بچهای من جرات ندارن تو ماشین حرف بزنن.آقا زود عصبی میشه

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
نمیدونم پدر مادرشون چی یاد اینا داده واقعا ک با زن خودشون اینجوری رفتار میکنن....بچهای من جرات ندارن ...

دقیقا من هم از چشم پدر مادرش می بینم. چقدر لعن و نفرین شون کردم دیروز ولی خب حال خودم خیلی بد شد. الان از شدت ناراحتی خواب نمیرم.

طفلی بچه تحمل کن بزار بچه حداقل خوش بگذره گناه داره دلش مسافرت می‌خواسته

بله واقعا براش خیلی ناراحت شدم. 

فقط به خاطر اون ادامه دادم مسافرت رو وگرنه شده بود جدا ماشین میگرفتم و برمی گشتم. 

دیگه بعدش رفتیم بازار یکی دو قلم چیزی که دلش می خواست براش خریدم.

دقیقا من هم از چشم پدر مادرش می بینم. چقدر لعن و نفرین شون کردم دیروز ولی خب حال خودم خیلی بد شد. ال ...

منم هربار ک شوهرم حالمو بد میکنه میگم لعنت بهتدن بااین بچه پس انداختنتون.الانم ب نظر من حالا ک رفتی مسافرت با بچت خوش بگذرون.اصصصصصلا بهش توجه نکن‌.فک کن رانندته.بزار بچت خاطره خوب براش بمونه.

من پدرشوهرم‌مث سگ‌اززنش میترسه ولی به بچه هاش میگه جلو زنهاتون کم نیارین

وای وای پدر شوهر منم همین بود. الان چند وفتیه مرده. خدا نیامرزدش. عذاب به قبرش بباره. همه جا مینشست می گفت پسر من زن ذلیله. حالا پسرش یه سگ هاری هست که خدا میدونه. 

من پدرشوهرم‌مث سگ‌اززنش میترسه ولی به بچه هاش میگه جلو زنهاتون کم نیارین

خانواده شوهر من ببینی میگی چقد مطلومنننن.ولی فوق العاده بیمار و آنرمالن‌.انقد عجیبن ک هیشکی باهاشون رفت و امد نداره.اصلا آداب اجتماعی بلد نیستن.بازم شوهر من توشون عالیه

منم هربار ک شوهرم حالمو بد میکنه میگم لعنت بهتدن بااین بچه پس انداختنتون.الانم ب نظر من حالا ک رفتی ...

خدالعنتت کنه اینجورپدراومردارو،آخه بچه ام دوست داره باباومامانش باهم خوب باشن بیشتربهش خوش میگذره،من خودم بچه بودم همش مادرم وپدرم دعواوبزن بزن داشتن لحظه ای که باهم خوب بودن انگاردنیاروبه من میدادن

اسی یاد بگیر سکوت کنی 

اون میدونه چطوری عصبیت کنه راستش دلم برات نسوخت چون معلومه از پس خودت و شوهرت خوب برمیای 

دلم برای بچه ات سوخت خیلی گناه داره گیر شما دوتا افتاده ببخشید اینو میگم پدرش نفهمه مادرش هم بی عقل 

سکوت کن سکوت اگر میتونی جداشی چه بهتر

وای وای پدر شوهر منم همین بود. الان چند وفتیه مرده. خدا نیامرزدش. عذاب به قبرش بباره. همه جا مینشست ...

خاک تو سرشون.انگار دختر مردم مونده رو دست خانوادشون ک بیارن بدبختش کنن