2777
2789
عنوان

پسر ۲۷ ماهم ی کلمه رو چن بار تکرار میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 75 پست
اونم پرسیدم چرا اسمتو گذاشتی عر عر عررر گفت والا هرچی گذاشتم ثبت نشد منم مشکل این خانوم برام پیش اوم ...

اره تویه امضاشم همینو نوشته 

😄

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی فداتشم به خدا منم بچم میگن اوتیسمه دیونه شدم هرچی میخندم تو دلم آتیشه 

عزیزم علائمش چی بود

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

الهی خدا به دل مهربونت و لب پر از خندت نگاهی کنه و گره از مشکلاتت باز کنه ❤️🌹

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

خدا هیچ پدر مادریو با بچه امتحان نکنه

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
الهی خدا به دل مهربونت و لب پر از خندت نگاهی کنه و گره از مشکلاتت باز کنه ❤️🌹

خدا ازت راضی باشه عزیزم عاقبت بخیر بشی

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
عزیزم علائمش چی بود

بیقراری عدم تکلم اکو کردن خیلی مواردی زیاده عزیزم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
خدا هیچ پدر مادریو با بچه امتحان نکنه

الهی آمین انشاالله خدا نگهدار بچت باشه نترس همه چی خوب میشه عزیزم 

بیقراری عدم تکلم اکو کردن خیلی مواردی زیاده عزیزم

انشاالله به حق این ماه رجب که اوتیسم نیست 😭

انشاالله به حق این ماه رجب که اوتیسم نیست 😭

فدات بشم مهربونم انشاالله انشاالله خدا از دهنت بشنوه رحم کنه به دل شکستم

الهی آمین انشاالله خدا نگهدار بچت باشه نترس همه چی خوب میشه عزیزم 

قربونت برم عزیزم ،انشاالله،برای سلامتیه بچه ات آیت الکرسی خوندم انشاالله که چیزیش نیست

قربونت برم عزیزم ،انشاالله،برای سلامتیه بچه ات آیت الکرسی خوندم انشاالله که چیزیش نیست

شرمندم کردی با محبتات خدا ازت راضی باشه منم الان برای بچت آیت‌الکرسی میخونم انشالله که روز به روز پیشرفتش رو ببینی و عاقبت بخیر بشین

شرمندم کردی با محبتات خدا ازت راضی باشه منم الان برای بچت آیت‌الکرسی میخونم انشالله که روز به روز پی ...

ن عزیزم چه شرمنده ای بخدا من تموم بچه هارو مث بچه ی خودم میدونم اینقد حساسم رو بچه ،انشالله همه ی بچه هارو صحیحو سالم پیش پدرمادراشون باشن ،ی دنیا ممنون بخاطر آیت الکرسیت خیلی خانومی😢

ن عزیزم چه شرمنده ای بخدا من تموم بچه هارو مث بچه ی خودم میدونم اینقد حساسم رو بچه ،انشالله همه ی بچ ...

الهی آمین فدای دل پاک و ذهن پاکت عزیزم خدا بهترینارو براتون رقم بزنه 

سلام 

دختر منم الان یک کلمه رو چندبار تکرار میکنه 

گل پسرتون خوب شد 

چیکارا کردین 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤