2777
2789
عنوان

پسر ۲۷ ماهم ی کلمه رو چن بار تکرار میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 75 پست
نمیری الهی با این مثالت 🤣

🤦😂😂😂

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
تو خودت الان این تایپک رو هزار بار تکرار کردی یعنی لکنت داری نه فقط میخوای به ما مشکل بچتو بفهمونی ب ...

ن عزیزم ثبت نمیشد واسه همین این طوری شده

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من پسرم یکسالشه بعضی وقتا لج. میکنه شیر و غذا نمیخوره اونوقته که من میشینم بهدگریه کردن و. تو سر خود ...

عزیزدلم نکن اینجوری، اونم یاد میگیره هر وقت کسی به حرفش گوش نداد خودزنی کنه و به خودش آسیب برسونه

بخدا بچه گشنه بشه خودش میاد میخوره وقتی دنبالش راه بیوفتی بدتر فرار میکنه از غذا

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
عزیزدلمم🥺🥺 بیا بغلمم🥺🫂♥️

منم بغل کنین من خیلی بدبختم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ن عزیزم ثبت نمیشد واسه همین این طوری شده

اره دیگه بچتم فک می‌کنه تو نمی‌فهمی برا اون هی تکرار می‌کنه فداتشم 

این که اشکالی نداشت گفتنش عزیزم طبیعیه حساس شدی به نظرم وگرنه لکنت اینجوری نیست، تویه لکنت بچه نمیت ...

عزیزم کلمه ی اولو شاید ۵ ،۶ بار تکرار میکنه یعنی مشکلی نیست؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
🤦😂😂😂

خدایی چه اسمیه برا کاربریت گذاشتی دختر، یه سری فقط برا اون خندیدم 😄

یکی دیگه بود امروز اتفاقا تاپیکم زده بود اسمش عر عرر عررر عرررر بود 🤣

عزیزدلم نکن اینجوری، اونم یاد میگیره هر وقت کسی به حرفش گوش نداد خودزنی کنه و به خودش آسیب برسونه ب ...

بخدا دیگه دیوونه شدم سر همین شیرنخوردنش 

نه غذا میخوره نه شیر

خودمم حامله م دیگه اعصاب واسم نمونده

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
عزیزم کلمه ی اولو شاید ۵ ،۶ بار تکرار میکنه یعنی مشکلی نیست؟

نه اصلا، چون گفتن و تمرکز رو کلمه بعدی براش سخته و هنوز کوچولوئه اون کلمه رو هی تکرار میکنه 

خدایی چه اسمیه برا کاربریت گذاشتی دختر، یه سری فقط برا اون خندیدم 😄 یکی دیگه بود امروز اتفاقا تاپی ...

اونم پرسیدم چرا اسمتو گذاشتی عر عر عررر گفت والا هرچی گذاشتم ثبت نشد منم مشکل این خانوم برام پیش اومد با خودم گفتم چرا ثبت نمیشه چه خرنازی می‌کنه سایت نوشتم خرناز ثبت شد

بیا بغلم عزیزممم 🥺🫂♥️ 

الهی فداتشم به خدا منم بچم میگن اوتیسمه دیونه شدم هرچی میخندم تو دلم آتیشه 

بخدا دیگه دیوونه شدم سر همین شیرنخوردنش  نه غذا میخوره نه شیر خودمم حامله م دیگه اعصاب واسم ن ...

امضات رو بخون برا خودت تکرار کن، قطعا خدا یه انرژی وتوانی تویه شما دیده دوتا بچه پشت هم داده بهت

تو خودت غذا بکش بیار بشین جلوش با اشتها بخور و هی تعریف کن از غذا اونم تحریک میشه به مرور که بشینه باهات بخوره، غذاهای انگشتی که خودش بتونه برداره بخوره براش درست کن

هم خودتو اذیت میکنی هم بچه هات رو، اون تودلیت رو هم عصبی میکنی بعد بدنیا بیاد همش گریه میکنه