2777
2789
عنوان

پسر ۲۷ ماهم ی کلمه رو چن بار تکرار میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 86 پست
سلام دخترتون خوب شد؟ دختر منم چند روزه اینجوری شده

خداروشکر خیلی بهتره ولی از بچه های فامیل که درست نمیتونن حرف بزنن یاد گرفته ادا درمیاره واسه حرف زدن و میخنده من بدم میاد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
استارتر تاپيكت قديميه پسرت الان چطوره؟ من حدسم ب مستعد بودنش براي لكنت هست بايد مراقب باشي تحت فشار ...

سلام عزیزم بله عموش برگی لکنت داشتن.دورتر خواهرمی لکنت داشتن

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتار درمانی و آسیب شناس زبان و گفتار میبریش؟باید هفته ای ۳،۴ جلسه ببریشدکتر بهش شربت پیراستام خارجی ...

عزیزم چرا خارجی میدم دکترش گفته آگه تا دیماه دیگها کامل خوب نشد مینویسم برای گفتار درمان

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
دير ميشه سريعتر ببر گفتار درمانگر نظرش رو بده كدوم شهري؟

ارومیه

سلام خب پس احتمالا لكنت هست ديگهالان مشخص شده؟

بله لکنت هستش

دير ميشه سريعتر ببر گفتار درمانگر نظرش رو بده كدوم شهري؟

ببخشید کلا اشتباه نوشتم گفته تا دو ماه دیگه آگه کامل خوب نشد مینویسم واسه گفتار درمان

دير ميشهبايد همون اول ميرفتي الانم برو چون شما زمينه رو داريد بدون گفتار درماني ك خوب نميشه

آخر پسر من شدید استرس داره الان کلمات رو درست میگه فقط بین کلمات مکث میکنه

الان روانشناس ميبري؟

ن عزیزم تو تبریز یک متخصص اطفال هست که خیلی دکتر کار بلدیه تقریبا یک ساله میبرم پیش اون