2777
2789
عنوان

پسر ۲۷ ماهم ی کلمه رو چن بار تکرار میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 75 پست
دلم واسه مامانا میسوزه همش نگران بچه هان بعد بچهه بزرگ میشه تو دلش به مامانه فحش میده با مامانش بد ر ...

من پسرم یکسالشه بعضی وقتا لج. میکنه شیر و غذا نمیخوره اونوقته که من میشینم بهدگریه کردن و. تو سر خودم زدن

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم واسه مامانا میسوزه همش نگران بچه هان بعد بچهه بزرگ میشه تو دلش به مامانه فحش میده با مامانش بد ر ...

من سه ساله تو حسرت بچه دارم پیر میشم شوهرمم میگه فردا بیاد میخواد فقط اذیت کنه مگه ماها چه گلی به سر پدر ومادرامون زدیم

لکنت مشخصه دیگه حرف اول کلمه رو بزور ادا میکنه  ولی اینکه یه کلمه رو دو سه بار بگه لکنت نیست

آره کامل کلمه ی اولو میگه کلمه ی دومم کامل میگه ولی اولی رو چن بار تکرار میکنه

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
مثلا میگه مامان مامان جیش

این که اشکالی نداشت گفتنش عزیزم طبیعیه

حساس شدی به نظرم وگرنه لکنت اینجوری نیست، تویه لکنت بچه نمیتونه یه کلمه رو کامل تکرار کنه و یه حرف رو هی تکرار میکنه و اذیت میشه تا کامل حرف بزنه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
دوسالو ۳ ماهشه ببخشید😔

تو خودت الان این تایپک رو هزار بار تکرار کردی یعنی لکنت داری نه فقط میخوای به ما مشکل بچتو بفهمونی بچتم دوبار تکرار کرده میخواد جمله بندی یاد بگیره نمیدونه پس تکرار میکنه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
من پسرم یکسالشه بعضی وقتا لج. میکنه شیر و غذا نمیخوره اونوقته که من میشینم بهدگریه کردن و. تو سر خود ...

الهیی 🥺بعد این بچه بزرگ میشه دل مادر میشکونه

خودم یکیشم تف به من😭من مامانم عاشقانه بزرگم کرده ولی خیلی روزا اشکش درووردم🥺

کاربری دست دونفره
من سه ساله تو حسرت بچه دارم پیر میشم شوهرمم میگه فردا بیاد میخواد فقط اذیت کنه مگه ماها چه گلی به سر ...

راست میگه بخدا من مامانمو پیر کردم شکسته کردم اشکشو درووردم مادری ک تو تنهایی و غربت و شبایی ک بابام. شیفت بود منو با عشق بزرگ کرده خاک تو سرم🥺😭

کاربری دست دونفره

بخدا من پسرم دوسالشه این دوسالو پیرشدم بخاطر نگرانیو مریضیو ...😢

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡