2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
مامان آبتین پست ها : 296 عضویت:1393/9/26 1394/3/5 - 2:53 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام به خانم تهرانی و بقیه دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید . 1- چطور بعضی تایپیک های کاربران در بخش مدیریت سایت هستن آخه اونجا گزینه موضوع جدید نداره که تایپیک ایجاد کنیم 2- وقتی تایپیک می زنیم چطور باید آنلاین پاسخ دوستانمونو ببینیم آخه وقتی من پست می ذارم باید یه صفحه عقب برم بعد دوباره برگردم تا نظرات جدید دوستانمو بخونم و گرنه نظرات جدید معلوم نمیشه ممنون میشم منو راهنمایی کنید . ____________________________ قبلا امکان ایجاد تاپیک در قسمت سخن مدیر وجود داشت اما به علت هرج و مرج و ایجاد تاپیکهای نامربوط در این قسمت این امکان را حذف کردیم. شما زمانیکه پست ارسال می کنید کلید کنترل+F5 را بزنید یا دکمه بروز رسانی در انتهای تاپیک را کلیک کنید تا پستهای جدید را مشاهده کنید
**** رزالیـن **** پست ها : 46496 عضویت:1391/2/3 1394/3/5 - 3:42 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی قبلا وقتی یه کلمه یا عبارتی را سرچ می کردیم هر تاپیکی که تو پست هاش اون کلمه به کار رفته بود می اومد ولی الان فقط سرچ برای عنوان تاپیک هاست یعنی فقط تاپیک هایی میاد که اون کلمه تو عنوان تاپیک بکار رفته باشه کی این بخش درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ___________________________ مشکل به بخش فنی ارسال می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان طاها پست ها : 10572 عضویت:1393/4/20 1394/3/5 - 3:45 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی من نمیتونم پیغامای خصوصیموباز کنم وبخونم راستی اسم کاربریمم میخوام تغییربدم بکنم مامان طاها ____________________________ مشکل را به بخش فنی ارسال میکنم
دلربا پست ها : 4691 عضویت:1390/1/29 1394/3/5 - 3:48 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام ببخشید من می خوام اسم کاربری ام را به کل غیر فعال بشه و تمام پیغام هایی که در این مدت در تاپیک ها گذاشتم و نظراتم پاک بشه .. چیکار باید انجام بدم ؟؟ ________________________ شما ابتدا پستهایی را که مد نظرتون هست خودتون پاک کنید بعد به من اطلاع دهید تا کاربری شما را غیر فعال کنم
بانوی خوش اقبال پست ها : 12463 عضویت:1392/2/31 1394/3/5 - 5:17 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی مجدد سلام من تو صفحه 3 این پست زیر رو گذاشته بودم ممنون میشم راهنماییم کنین سلام من اگه بخوام نی نی یار بشم چیکار باید بکنم؟ میشه بگین نی نی یار شدن چه شرایطی داره؟ _____________________ سابقه کاربر برامون اولویت داره. شرایطش رو تنطیم می کنم و اعلام میکنم
yaldamehr پست ها : 445 عضویت:1391/8/15 1394/3/5 - 6:05 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی من مدتیه که میخوام نام کاربری رو عوض کنم ولی متاسفانه تو قسمت تماس با ما که درخواستم رو میدم پیغام میده که ارسال با خطا روبرو شده لطفا رسیدگی کنین براتون هم ایمیل دادم ____________________________________ نام مستعار موردنظر رو بگید من تغییر می دم
سابقه کاربر برامون اولویت داره. شرایطش رو تنطیم می کنم و اعلام میکنم ____________________________________ می شه منو نی نی یار کنین؟ سابقه ی 3 سال حبس بدون ملاقات دارم، تو اولویتم دیگه؟ چیزمَم، شرایطم خیلی منظمه منظر اعلام اسم خودم هستم زیر پام آسفالته، علف سبز نمی شه ها
m@ral پست ها : 2654 عضویت:1393/7/26 1394/3/5 - 6:19 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام و عرض ادب...خانم تهرانی عزیز این کاربر با پیامهای مختلف در تاپیک بنده و زدن تهمت های گوناگون بنده رو اذیت میکنن.هر چه بی توجهی کردم و پستهاش رو پاک کردم باز میان پیام میگذارند و حرف‌های نامربوط میزنن ممنون میشم قطع دسترسی بشن http://register.ninisite.com/Profile/View-334157.aspx (0) لایک ___________________ به کاربر موردنظر تذکرات لازم داده شد. در صورت مشاهده مجدد اطلاع دهید
basanti پست ها : 6784 عضویت:1393/4/19 1394/3/5 - 6:33 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی من میخام اسم کاربریمو عوض کنم هر کار کردم نشد به تماس با ما هم ایمیل زدم ولی نشد ممنون میشم راهنمایم کنین __________________________________ نام مستعار مورد نظر را اعلام کنید تا تغغیر داده شود
elahe آنلاین پست ها : 4365 عضویت:1392/6/17 1394/3/5 - 7:16 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل تو کلوپها امضا و عکس کاربری تغییر نمیکنه لطفا رسیدگی کنید شرایط نی نی یار شدن چی هست؟ __________________________ مشکل به بخش فنی ارسال شد. شرایطش رو اعلام میکنم
روشنک پست ها : 1778 عضویت:1393/2/23 1394/3/5 - 7:58 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام من باگوشى میام سایت چرا کسانی که برام در خواست دوستی دادن رو میزنم باز نمیکنه ؟ _________________________________ لطفا مجدد این قسمت رو امتحان کنید و پیغامیکه به شما می دهد را ارسال کنید تا به بخش فنی ارسال کنم
دیـبـی:)آنلاین پست ها : 13811 عضویت:1392/2/7 1394/3/5 - 10:56 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام و تشکر قبلا میتونستیم تاپیک های حذف شده مون رو بخونیم (فقط مدیریت و موسس تاپیک) ولی الان نمیشه. اگه ممکنه این قابلیت رو برگردونسد _____________________________ به بخش فنی برای بررسی ارسال شد
با گوشی که میایم سایت جدیدا پروفایل کاربر ها رو باز میکنه ممنون که رسیدگی کردید اما قسمت تاپیکهای که هر کاربر ایجاد کرده و تو نسخه معمولی نمایش داده میشه تو نسخه موبابل نمایش داده نمیشه ممنون میشم این رو هم رسیدگی کنید
2810