2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
خانوم تهرانی عزیز اینجور فایده نداره ما یه کاربری هزار نفر گزارش میزنن.وقتی اون ازار خودشو ریخت و کاراشو کرد بعد چند روز دیگه تازه شما میایید قطع دسترسی میکنید
بارانم 25ابان اومد بغلم.خدایا شکر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من تعداد زیادی کاربری مورد اعتماد که بیشتر وقت ها در دسترسن رو مشخص کنید که اگه کسی واقعا بیمار بود سریع بتونن حذفش کنن یا مسدود بشه با یه نفر دو نفر حل نمیشه
من خودم یه مدت رفتم اصلا نیومدم خیلی از بچه ها دیگه نمیان.ماهم اینجا دوستای زیادی پیدا کردیم و دوست داریم بازم مث قبل باشه سایت ولی ثانیه به ثانیه من خودم شخصا پرت میشم بیرون با موبایل میام و از این موضوع واقعا ناراحتم.
سلام خانم تهرانی..من قبلا زیاد به نی نی سایت میومدم اما عضو نبودم الان که میخوام مشکلم را مطرح کنم و دوستان کمکم کنند نمیدونم چطور و کجا ایجاد میشه..در واقع تو قسمت تاسیس کلوب جدید وقنی اسم کاربری و رمزما میزنم میگه یکی از اینها اشتباهه..میشه راهنماییم کنید لطفا..مچکرم
خواهشآاااااااااا این تبلیغات رو از رو نسخه موبایل بردارید این روش تبلیغ جدید کلی طول میکشه تا صفحه رو لود کنه سرعتنمونم پایینه سرعت سایت هم پایینه خواهشا رسیدگی کنید کلی هم صفحه رو اشغال کرده
لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم
پری پست ها : 158 عضویت:1394/2/29 1394/3/5 - 2:45 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی من خیلی وقت پیش برای ثبت نام ایمیل دادم اما به تأیید نهایی نرسید اما چند روز پیش که اومدم دوباره ثبت نام کنم ایمیل رو که دادم نوشته بود که یه کاربر دیگه از این ایمیل استفاده کرده میخوام بدونم جریان چیه _________________________________ با چه آدرس یمیلی قصد داشتید که ثبت نام کنید؟ آدرسها رو ارسال کنید تا بررسی شود
2810