2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

**** رزالیـن **** پست ها : 46501 عضویت:1391/2/3 1394/3/5 - 3:42 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی قبلا وقتی یه کلمه یا عبارتی را سرچ می کردیم هر تاپیکی که تو پست هاش اون کلمه به کار رفته بود می اومد ولی الان فقط سرچ برای عنوان تاپیک هاست یعنی فقط تاپیک هایی میاد که اون کلمه تو عنوان تاپیک بکار رفته باشه کی این بخش درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ __________________________ امکان جستجو در متن پستها (به دلیل بهینه نبودن کد سایت) از این بخش حذف شده است.
سلام.ببخشید نمیخوام همش پست جدید و اسپم بذارم ولی دیدم چند تا از دوستانی که بعد از من درخواست تغییر نام داشتن اسمشون عوض شده. دوباره اومدم. لطفا اسمم بشه: یه شب مهتاب
ممنونتم خدا جونم. روز تولد امام رضا خبر هدیه تازه خدا رو گرفتم...زیر سایه امام رضا
سلام خانم تهرانی خسته نباشید.مشکل بنده اینه که برای 6 نفر درخواست دوستی دادم که اون بالا رو آیکون درخواست های دوستی عدد 6 رو نشون میده و وقتی هم که میرم به قسمت فهرست دوستان من درخواست ها رو نمیبینم که حداقل حذفشون کنم لطفا پیگیری کنید به امید نی نی سایتی منظم و برتر
مونا تهرانیآنلاین پست ها : 927 عضویت:1390/10/20 0 **** رزالیـن **** پست ها : 46501 عضویت:1391/2/3 1394/3/5 - 3:42 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی قبلا وقتی یه کلمه یا عبارتی را سرچ می کردیم هر تاپیکی که تو پست هاش اون کلمه به کار رفته بود می اومد ولی الان فقط سرچ برای عنوان تاپیک هاست یعنی فقط تاپیک هایی میاد که اون کلمه تو عنوان تاپیک بکار رفته باشه کی این بخش درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ __________________________ امکان جستجو در متن پستها (به دلیل بهینه نبودن کد سایت) از این بخش حذف شده است. یعنی این قابلیت برنمی گرده کلا ؟؟؟؟؟؟؟
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
سلام خانم تهرانی به خدا دیگه بریدم از این سایت این چه وضعیتیه یعنی این همه کاربر همش باید این کاربری من اشتباه باشه یا هر آزمایشی برای این سایت هست باید روی نام کاربری من امتحان بشه از صبح تا الان هرچی مثل همیشه تو گوگل میزنم نی نی سایت اصلا نمیاد و دوباره هرچی میزنم نی نی سایت موضوعات جدید دوروز گذشته یک صفحه باز میکنه که هر چی تو هر تاپیکی برم باید نام کاربریمو بزنم از آخر هم اصلا انگار نام کاربری نزدم و همه چی پاک میشه و نمیتونم توی اون تاپیک نظر بزارم خواهش میکنم رسیدگی کنید اعصاب برام نمونده آقا من همون نی نی سایتی که قبلا وارد میکردم و موضوعات دوروز گذشته میومد و نام کاربریمو مینوشتم و وارد تاپیکا میشدم میخوام خواهشا این تبلیغاتو ازروسایت بردارید
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا