2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم واقعأ فهم و ادب نداره

1840 بازدید | 30 پست

روز عقد مثل اینکه با خواهرم بگو مگو داشتن ک کی بزرگتره لحنشونم تند بوده خلاصه ناراحتی واسه دو طرف پیش اومده من خواستم درستش کنم الکی از طرف خواهرشوهرم رفتم ب خواهرم فاطمه معذرت خواهی کرده منظوری نداشته خواهرمم چیزی نگفت امشب الکی از طرف خواهرم ب خواهرشوهرم گفتم مهسا سراغتو میگیره میخواست بیاد خونتون یهو برگشت گفت من کاری بااون ندارم اون یکی خواهرتو سلام برسون مادرشوهرمم بهش گفت چیکارش داری ناراحتش میکنی بدم رو ب من کرد گفت ولش کن بد خواهرشوهرم گفت اخه ازش ناراحتم خیلی باهام بد حرف زده منم گفتم شوخی کرده حتمأ بدم خدافظی کردم رفتم واقعأ خیلی بیشعوره دیشبم گفتم واسه جهزیه ام قابلمه مسی نمیخرم خواهرم توش برنج میذاره بد میشه گفت اون بلد نیست آشپز نیست من خیلی رو خواهرم حساسم میترسم گوش شوهرمو مادرشوهرمو پر کنه نذارن باهاش رقت و امد کنم یا اذیت کنن

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
خوشا به حال خودم که اخرین باری که خواهرشوهرم رو دیدم سال ۹۰ بود اخرین باری که کل خاندان همسرو دیدم ۹ ...

چرا؟؟؟

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا الکی از طرف کسی معذرت میخای ایا کسی گفت خاک .. انداز ببخشید البته انقد بدم میاد شاید خواهرت نخاد غرورشو پیش خواهرشوهرت له کنه یا خواهرشوهرت 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
چرا الکی از طرف کسی معذرت میخای ایا کسی گفت خاک .. انداز ببخشید البته انقد بدم میاد شاید خواهرت نخاد ...

همون دیگه . اگه استارتر الکی خواهرشو کوچیک نمیکرد اون دور بر نمیداشت

خدای من خدای معجزه هاست . 
مثل برادر منه پس...بهرحال زمین گرده کاشتنیا درو میشه زحمت بچه رو بکشی اخرشم اینطور.

عزیزم شما از اتفاقات افتاده خبرداری که اینجوری میگی اصلا جریانات بین مارو میدونی؟میدونی که خواسته قطع کنه؟میدونی دلیلش چیبوده؟اگه نه اسمش میشه قضاوت که گلی  

🍦
میشه بپرسم چرا قطع رابطه هستین

والا عزیزم من در جریان قطع ارتباط نبودم

همسرم تو خانواده پرمشکل و اختلافی بزرگ شد 

همیشه تحت فشار بود از طرف خانواده جنگ دعوا وکتک کاری 

درسته باورش سخته اماهمیشه خانواده ها بت و عالی نیستن 

اونقدر اذیتش کردن که همسرم گفت دیگه نمیخوام ببینمتون 

🍦