2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم واقعأ فهم و ادب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 30 پست
عزیزم شما از اتفاقات افتاده خبرداری که اینجوری میگی اصلا جریانات بین مارو میدونی؟میدونی که خواسته قط ...

بهرحال مادری که ۹ ماه بچشو تو شکمش نگه داشته شیر داده بزرگ کرده ارزو داشته این روزا بچش کنارش باشه نفرین مادر سخته کل زندگی ادمو کن فیکن میکنه مادر من که نفرین میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهرحال مادری که ۹ ماه بچشو تو شکمش نگه داشته شیر داده بزرگ کرده ارزو داشته این روزا بچش کنارش باشه ن ...

عزیزم من قطع ارتباط نکردم که بخوام بترسم 

همسرم با خانواده اش قطع ارتباط کرده 

بعد شما تصویرت از مادر خیلی آرمانیه عزیزم همه مادرها فرشته نیستن 

مثال میزنم

مادری که بره بالای سر پسرش وقتی خوابه یهو جیغ بزنه 

مادری که برای پسر استاد دانشگاهش مدام ۱۱۰ خبرکنه 

مادری که لیوان با تمام قدرت پرت کنه سمت بچه اش

مادری که اگر تو تب بسوزی آب به مردنت نمیریزه

مادری که همیشه خونه رو با دعواهاش کتک کاری هاش جهنم کنه مادره؟

عزیزم به حدی همسرم تو اون خونه عذاب کشید که سالها رفت مشاور تا یک مقدار از کابوس های شبانه اش کم شد 

هنوز روحش مریضه 

گلم قضاوت نکن خیلی وقت ها شرایط مجبورمیکنه به دوری 

البته همسرم هرگز توهینی نکرد بهشون فقط رفت وگفت دیگه نمیکشم 

🍦
بهرحال مادری که ۹ ماه بچشو تو شکمش نگه داشته شیر داده بزرگ کرده ارزو داشته این روزا بچش کنارش باشه ن ...

راستی اره نفرین گیراس 

من وخیلی زجر دادن وای قبل عروسیم و جهنم کردن 

نمیدونی چه روزگاری برام ساختن 

مادرشون بیماریه شدید روانی داشتن 

من دلم شکست و گفتم سر دخترت بیاد 

خدا جوری براش چید ....

اما متاسفانه ادمیزاد هرگز متوجه نمیشه ازکجا خورده

🍦
خب دلیلش چیه ک نمیاد خودش دوست نداره یا همسرش نمیزاره 

تقصیر خودشه کلا ماها رو دشمن خودش میدونه درحالیکه کاری باهاش نکردیم هر حرفی هر رفتاری رو منفی برداشت میکنه بشدت کینه ای نچسب و تخسه مجردم بود باهامون نمی جوشید

راستی اره نفرین گیراس  من وخیلی زجر دادن وای قبل عروسیم و جهنم کردن  نمیدونی چه روزگاری ...

متاسفم بابت سختیایی که کشیدی اره خب این مدلیشم هست مدل داداش من خوشی زدن زیر دله.

چرا الکی از طرف کسی معذرت میخای ایا کسی گفت خاک .. انداز ببخشید البته انقد بدم میاد شاید خواهرت نخاد ...

اخه میترسم شوهرمو و مادرشوهرمو علیه خواهرم پرکنن اگه ی وخت نذارن ببینمش چی؟؟؟یا بهش بی احترامی کنن چی؟؟؟

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
اخه میترسم شوهرمو و مادرشوهرمو علیه خواهرم پرکنن اگه ی وخت نذارن ببینمش چی؟؟؟یا بهش بی احترامی کنن چ ...

بعد توام مث خودشون نزار شوهرت رفت امد کنه 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
مثل برادر منه پس...بهرحال زمین گرده کاشتنیا درو میشه زحمت بچه رو بکشی اخرشم اینطور.

و مثل برادرم بعد پونزده سال دقیقا شبی که زنش تو چشمای برادرم نگاه کرد گفت کاری میکنم مادرت سالی یبارم تورو نبینه خدا زد تو کاسه ش گندش رو شد دوهفته بعد طلاق و الان پسر خودش حاضره بمیره مادرشو نبینه به هیچ وجه 

تک تک بلاها مسخره ها و تهمت هاش به ترتیب سرش اومد زمین بشدت گرده 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بعد توام مث خودشون نزار شوهرت رفت امد کنه 

نمیدونم چی بگم خیلی موقعیت بدی دارم مادرم ک فوت کرده ترس از دست دادن دارم

اخه میترسم شوهرمو و مادرشوهرمو علیه خواهرم پرکنن اگه ی وخت نذارن ببینمش چی؟؟؟یا بهش بی احترامی کنن چ ...

هیچ کس این اجازه نداره زیاد پی اینو نگیر آشتیشون بدی پیش هیچکدوم از اون یکی نگو نزار حرف پیش بیاد دلخوری بیشتر بشه خواست عز خواهرت بگه بحث عوض کن بفهمه مایل نیستی به اون بحث

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
هیچ کس این اجازه نداره زیاد پی اینو نگیر آشتیشون بدی پیش هیچکدوم از اون یکی نگو نزار حرف پیش بیاد دل ...

بیچاره آبجیم دلم سوخت براش کلأ ی گارد خاصی برا خواهرم دارن