2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58735 بازدید | 190 پست
بین ۵ تا هفت با چیا دفع میشه 

ببین من 8سال درگیرم هیچی اب نوشیدن نمیشه. من اون قرصی که دوستمون فرستاده رو هم خوردم از داروخونه محلول درخواستی هم درست کردن هیچی اب نشد که نشد ... دکتر داروساز بهم گفت چای شیرین با پنیر نخور. آب جوشیده و سرد شده سماور بخور. مخصوصا 1لیوان قبل خواب، 1لیوان نیمه شب و 1 لیوان صبح ناشتا و طول روز هم به اندازه نیاز بدنت اب بنوش واقعا اثر داره 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

نمدونم، داداشم ده میل بو، دکتر گف سریع باید عمل کنه، نکرد، ی کارای دیگه کرد ک دفع شد

ولی خ ی مدت خیلی دردکشید دیه

عرق خارشتر میخورد، ترب سیاه، پوست سبز هندونه رو (فکنم خوده قرمزیاشم یکم باهاش بود) گفته بودن باید بپزه ابشو بخوره، اینم میخورد، و اینکه تحرک و ورزش هم موثره.

یکی ع همکاراشم میگف سیستان بلوچستان یه چشمه هس، تو ابش یچیزی داره ک سریعا باعث دفع سنگ میشه. ولی وقتی آبه رو میریزن توظرف ک ببرن جایی، دیگه اون خاصیت رو نداره. ینی یخورده وقت ک میمونه اثرش میپره گویا:| خودشم مال همون منطقه بود. اینو ما تست نکردیم ولی خ شنیدیم راجبش

بازم بنظرم بستگی ب شرایط داره دکتر باید نظر بده دیه:) 

انشالله همه بیمارا شفاپیداکنن، ب ویژه شما عزیز:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من 8سال درگیرم هیچی اب نوشیدن نمیشه. من اون قرصی که دوستمون فرستاده رو هم خوردم از داروخونه محل ...

انقد اب میخورم کم میمونه خفه شم روزی سه بطری نوشابه اب میخورم 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

به نظرم حدود ۴ میل امکان دفع هست. تازه سنگ شکن می کنند و عمل لازم نیست شاید ۹۰٪ سنگ ها با سنگ شکن از بین بره‌. سنگ شکن هم راحت هست با لیزر میزنن رو سنگ و پودر میشه و راحت دفع میشه. الان زمان قدیم نیست که برای در آوردن سنگ کلیه بخوان عمل کنند علم پیشرفت کرده  سنگ شکن می کنند. هزینه اش هم اگر بیمه تکمیلی باشی زیر ۵۰۰ تومان هست. آراد بین ۲ تا ۵ تومان هست بستگی به شهر داره تهران ۵ تومان هست

این ماه دوبار عمل کردم ولی بازم هست 

عزیزم اب زیاد بخور به حدی ک هرسه ساعت ادرار کنی..و رنگ ادرارت شفاف شفاف بیاد...طناب انجام بده حلقه هم خوبه ضربه وارد میکنه..یا با دست خیلی اروم ضربه وارد کن کلیت تا سنگت بیوفته پایین‌..سنکل عرق خارشتر هم عالیه

🌷خدایا شکرت🌷
نمدونم، داداشم ده میل بو، دکتر گف سریع باید عمل کنه، نکرد، ی کارای دیگه کرد ک دفع شد ولی خ ی مدت&nb ...

خیلی ممنون دوست عزیز ،واو سیستان ما تبریزیم 

درد بکشمم مهم نیس فقط بیان بیفتن خلاص شم🥴

انقد اب میخورم کم میمونه خفه شم روزی سه بطری نوشابه اب میخورم 

اب خالی خالی فشارتو پایین میاره املاح بدنتو میشوره. حتما باهاش بازی کن یه بار ابلیمو تازه بریز که ادرار آوره و تمیز کننده. یه بار محلول او ار اس یه بار نمک و شکر ولی تغییر طعمش زیاد حس نشه. قطره سنکل خوبه ترکیب خارخاسک و خارشتر و ... هست غذا سبک بخور روده ها به شکم و مجاری فشار نیارن که دفع شه. دلستر مالت جو. سوپ جو و ...

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من سنگ پنج میلی دفع کردم مُردمو و زنده شدم نصف روز درد کشیدم 

سنگای من ۵ ، ۶ ، ۸ ، ۷ هست😐۲۵ میل بود لیزری عمل کردم دوبار اینا موندن😫

اب خالی خالی فشارتو پایین میاره املاح بدنتو میشوره. حتما باهاش بازی کن یه بار ابلیمو تازه بریز که اد ...

چ جالب ،نمیدونستم ممنون بابت اطلاعات خوبت عزیزم