2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58705 بازدید | 190 پست
مشکل اینجاست نمیدونم چن میله سونو کلا تشخیص دقیق نمیتونه بده

هر چند میل باشه بر تو فنر گذاشتن تا میتونی اب بخور دفع بشه..اون فنر هرچقدم بزرگ باشه نمیزاره راه ادرارت بسته بشه 

اگه خیلی بزرگ بود اصلن فنر نمیزاشتن لیزر نمیکردن .جراحی میشدی...فقط اب و ضربه طناب

🌷خدایا شکرت🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلیه هاش فنر کار گذاشتن بپر بپر زیادی مثل طناب براش خوب نیست

عه ضرر داره فنر تو کلیمه میرم بالا اوپن میپرم پایین😬حلقه و طنابم میزنم  این دومین فنرمع بعد ۲۰ روز برام تعبیه کردن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
هر چند میل باشه بر تو فنر گذاشتن تا میتونی اب بخور دفع بشه..اون فنر هرچقدم بزرگ باشه نمیزاره راه ادر ...

دفعه اول ک فنر گذاشتن اومدم خونه یکسره سنگ دفع کردم دکترم قبل اینکه فنرو برداره فرستاد سونو سونو گفت سنگای متعدد هس ک بزگش ۱۰ میله دکترم گفت موقع برداشتن فنر باز میشکنم فنر میزارم دوباره ، بازم فنر گذاش چن روز رفتم مطبش گفت سونو تشخیصش اشتباه بود با دوربین دیدم کوچیکتر بود چون عفونت داشتی فنر گذاشتم ک تب نکنی خودت سعی کن بیفتن بعد در اوردن فنر

هفته پیش رو نه ، هفته بعدش

خب باز اگه از پریدن میترسی برو از دکترت سوال کن..دکتر خواهرم گفته بود اون فنر خیلی بزرگ و اون بالاس اصلن امکان افتادن وجود نداره...پرش مهمه

و اینکه تو همین زمان دفعش کن خیالت راحت هر چند میل باشه راه ادرارت بسته نمیشه

🌷خدایا شکرت🌷
خواهرمم تجربشو داره اتفاقن اونم نپریده بود فک میکرو فنر میوفته..اما دکترش گفت باید میپریدی.. عمل کرد ...

دکتر منم گفت تنبل نباش برو پارک بدو، تحرک داشته باش

دفعه اول ک فنر گذاشتن اومدم خونه یکسره سنگ دفع کردم دکترم قبل اینکه فنرو برداره فرستاد سونو سونو گفت ...

اینبار ک فنرو در اورد و سنگها دفع شده بود..بر اطمینان کامل بهش بگو سیتی اسکن بنویسه نه سونو..اون دقیق دقیقه..هم خیال خودت راحت میشه

🌷خدایا شکرت🌷
عه ضرر داره فنر تو کلیمه میرم بالا اوپن میپرم پایین😬حلقه و طنابم میزنم  این دومین فنرمع بعد ۲۰ ...

نه زیاد طناب نزن خوب نیست آب بنوش و پیاده روی کن و فعالیتهای روزانه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
اینبار ک فنرو در اورد و سنگها دفع شده بود..بر اطمینان کامل بهش بگو سیتی اسکن بنویسه نه سونو..اون دقی ...

دو ماه نیس سی تی و عکس رنگی دادم میگه زیر ۶ ماه مضره ابدا نمینویسم برات

دو ماه نیس سی تی و عکس رنگی دادم میگه زیر ۶ ماه مضره ابدا نمینویسم برات

بر خواهرم دوبار با فاصله کم نهایت یک ماه نوشته بود..بیمارستان بهار لو رفته بود اسم دکترش یادم نیست واقعن دکتر خوبی بود ..یادمه یه مطبم جدا پشت خیابون داشت ..روزای فرددبیمارستان بود زوج تو مطبش

🌷خدایا شکرت🌷