2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160307 بازدید | 1471 پست
سلام عزیزم اوتیسم نبود تاخیر داشت الان ۴سالشه دیگه خوب شده ولی خب خیلی از خصوصیات باهاش موند مثلا ای ...

چه علایمی داشت؟ فقط تاخیر گفتار بود؟ بچه های که بخاطر اسکرین زیاد زیر دو سال علایم اوتیسم میگیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ازتون راهنمایی میخوام

ببخشید عزیز یه مدت بود به نی نی سایت سرزنده بودم درخواست دوستیتونو قبول کردم بفرمایید اگه سوالی دارید

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نوعده فعالش رو بخورین ایرادی نداده. یا آزمایشش رو بدین ببینین خود اسید فولیک‌معمولی ایراد داره نه؟

گلم خوبی نوع فعال اسید فولیک چیه ؟من تا دوازده هفته فقط اسید فولیک خوردم بنظرت اشکال نداره ؟

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
گلم خوبی نوع فعال اسید فولیک چیه ؟من تا دوازده هفته فقط اسید فولیک خوردم بنظرت اشکال نداره ؟

یه مدل قرص دیگس.

فرق خاصی با اسید فولیک معمولی نداره زیاد در ظاهر و قیمت.

بگین فعالش رو میخوام.

نگران نباشید و زود عوض کنید.

اینا همه حدس و احتماله.رعایت بشه بهتره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگر بچه در معرض گوشی تی وی تبلت وکلا فضای مجازی باشه علائم شبه اوتیسم پیدا میکنه که با قطع اینها و ب ...

میشه بیاید خصوصی با هم حرف بزنیم پسر منم دقتش کمه معلمش میگه بعد از بجه ها بلید براش بگم زودم یاد میگیره

تمرکز و دقتش سرکلاس نیس

اشکال نداره  من یه دوستی داشتم اوتیسم داشت انقدد دختر خوب و مهربونی بود ک ارتباط چشمی هیچ وقت ...

اگه خیلی باهوش بود اسپرگر بوده

راه رفتنش چطور بود حرفای عجیب نمیزد؟ اکولالیا (تکرار حرف بقیه) تداشت؟ 

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
اصلا پسرمنم چهارسالشه درست درمون حرف نمی زنه

پسر منم ۴ سالشه درست حرف نمیزنه شما دکتر بردین ؟ طبیعیه یا باید یه فکری بکنیم؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
بچتو بدبخت خطاب نکن! عزیزم فقط یه تفاوته به عنوان یه مادر اونقدر محکم باش که فرزندتو باوجود شرایط ...

ااینا شعاره چرا تشویق بچه دیگه ای رو بدنیا بیاره

اصلا بیاد چجوری هم به اون برسه هم بچه اولش که اتیسم داره

اون باید فقط به اون بچه برسه مگه تو درک میکنی اتیسم چیه میفهمی چجوری یاد میگیری اصلا درک میکنی ساعت ها نشستن و تکرار کردن فقط برای اینکه یه حرف الف رو یاد بگیره چقد سخته میفهمی به بچه اتیسمی چیز یاد دادن چقد سخته بعد میخوای یه بچه دیگه بیاره که اگه سالمم باشه کلی عذاب بکشه؟ میفهمی خواهر برادرای این بچه ها چقد عذاب میکشن

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
اگر بچه در معرض گوشی تی وی تبلت وکلا فضای مجازی باشه علائم شبه اوتیسم پیدا میکنه که با قطع اینها و ب ...

پسر من این علائم که گفتی رو نداره ارتباطش با مردم عالیه

ترسی از کسی نداره یعنی نمیترسه

اسباب بازی ردیف نمیکنه به لمس کردن حساس نیس

پسرم تو کلاس تمرکز نداره یعنی به معلمش دقت نمیکنه

از مدرسه هم بدش نمیاد دوس داره بره مدرسه ذهنشم خوبه معلمش میگه باید بعد از بچه ها برم براش بگم همون ی بارم یاد میگیره

سلام عزیزم من سه سالش بود بردم مغز و اعصاب گفتن چیزیش نیست حرف می زنه امسال گذاشتمش پیش ، خدا رو شکر خیلی بهتر شده ، شما هم حتماحتما ببرش دکتر انشالله پسرت به حرف می یاد ا

دکتر بردیم باباش بعد ما اومد بلند شد رفت بغلش گفت قاطی بچه ها می شه؟ گفتیم بله اون بچه هایی که مطب رو روسرشون گذاشتن بودن با هم بازی می کردن یکیشونم این بود یکی هم پرسید تو اتاق باشه صدا کنی جواب میده گفتیم بله که اونم گفت گوشش سالمه بعدش گفت به حرف می یاد ببرش مهد و گفتار درمانی و بیشتر باهاش حرف بزنین تو جمع باشه و اینا ولی حتما دکتر ببرش