2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
درسته تراریخته وحشتناکترین بلایی بود ک میشد سر ملت اورد یکی از اشناهامون برا خودش باغ وباغچه داشت ب ...

سلام وقتتون بخیر،  توت فرنگی گلخونه ای هم برای مادر باردار ضرر داره؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

کاردرمان و گفتاردرمان بردین بچه؟؟

یک اختلالی هست به اسم بهم ریختگی حواس یا sidکه با کاردرمانی و گفتاردرمانی به موقع برطرف میشه و تمام علایمش شبیه اتیسم هست.

خواهر من کاردرمانه و میگه پزشکا خیلی زودانگ اوتیسم میزنن وباعث استرس به خانواده میشن.

حتما پیکیری کن اما استرس نداشته باش

پسر منم دیر حرف زد هزارتا انگ ومشکل بهش زدن حتی گفتن اوتیسم اما حالا اینقدر حرف مبزنه از دستش خسته میشم.

اگر بچه در معرض گوشی تی وی تبلت وکلا فضای مجازی باشه علائم شبه اوتیسم پیدا میکنه که با قطع اینها و بدون هر گونه درمان خودبخود خوب میشه بچه من اول تشخیص بیش فعالی گرفت بعد آسپرگر بعد نقص  توجه بعد طیف خفیف اوتیسم و بعد تاخیر اما دوماه هست که دیجیتال رو کاملا قطع کردم و توصیه های روانشناس رو دارم اجرا میکنم بچم خیییییلی بهتر شده 

از صدای بلند میترسه؟ رونظم  و ترتیب حساسه؟ ارتباط چشمی داره؟

پسر من شش سالشه خوب نمیتونه صحبت کنه مثلابه ق  میگه ببه  بعضی کلماتو اشتباه میگه  یا جمله بندی هاش بعضی لشتبله روی نظم و ترتیب بشدت حساس مثلا باید وقتی نقاشی میکشه همه چیشو سرحاش بزاره تا همرو جمع نکنه اروم نمیشه یا مثلا اگه یه زره ماژیک رو دست خودش یا من مالیده بشه گریه میکنه استرس میگیره که باید تمیزش کنی بعضی وقتا هم یه صداهایی از خودش در میاره مثل مممممم یا میگه گوشام گرفته صدا میده  نگران شدم اما مثلا صحبت کردنش در حال پیشرفت واسه همون گفتار درمانی نبردم اما الان شدید استزس گرفتم یکم احساس میکنم متفاوت تره 

عزیزم میشه جواب منو بدی .پسر من ۴سالشه .خیلی خوب حرف نمیزنه .همه چیو نمیگه .باید چکار کنم .کجا ببرمش ...

فضای مجازی براش نزارید خیلی مضره.

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

شما هیچ نقشی ندارید تو این قضیه.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

حتما کاردرمانی ببر

پسر منم حرف نمیزد . دستور پذیری هم نداشت

با کاردرمانی بهتر شدخداروشکر

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

استارتر عزیز شما خیلی زود نتیجه گیری کردی و متاسفانه خودت رو باختی 

هر بیماری علایم مخصوص به خودش رو داره 

باید بدونی پزشک ها هم نظرات متفاوتی دارند و نسخه های متفاوتی می‌پیچند 

برای سرماخوردگی معمولی حالا نظر یکی استراحت هست نظر یکی دیگه قرص و شربت خیلی توفیری نداره ولی تشخیص اشتباه یه دکتر کل آینده و زندگی شما و بچه تون رو تحت تاثیر مبزاره 

چقدر زود قبول کردی !!

تو دنیای الان با این همه ارتباطات عجیبه که نظرات جدید رو نخوندی 

الان اوتیسم کاملا اشتباه تشخیص داده میشه 

حتی بچه ای که خیلی معتاد به فضای مجازی هست 

خصوصا تو سن پایین 

علایمش با اوتیسم مو‌ نمیزنه 

اینم باید بدونی که تجارت پرسود بیماری سازی در کل دنیا هست 

این به اون پاس میده 

بلد نیستند معاینه کنند میفرستند سونو آزمایش و ام ار ای 

تازه دقیقا هم جایی که معرفی میکنند باید بری 

الان کاردرمان و گفتار درمان شدند متخصص و نظریه صادر میکنند 

تشخیص اوتیسم می‌دهد و یک زندگی رو به سیاهی می‌کشند 

شما برو مطالب و نظریات و مقالات و صوت خانم دکتر ولا موسوی رو فقط یه نگاه بنداز متوجه میشی که حتی مغز کودک قابل ترمیم هست 

این یعنی عظمت خدا 

پسر من شش سالشه خوب نمیتونه صحبت کنه مثلابه ق  میگه ببه  بعضی کلماتو اشتباه میگه  یا ...

کاردرمانی ببر. روانشناس تست میگیره  اصلا ضرر نمیکنی .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم