2777
2789
عنوان

پدرم سکته کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست

کم کم برمیگرده بع حالت قبل ....باید فیزیوتراپی انجام بده بعد ببرین پیش پزشک مغز و اعصاب داروی تفویت مغز بده بهشون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دکتر نوشته بود تاثیر نداشت فیزیوتراپی

چند جلسه ؟؟

فقط اکتفا ب فیزو تراپی نکنید 

بیشتر تایمش تو خونه ست بگیرید ب کار دستشو 

ورزشای کششی و حرکتی تو نت بزن

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر فیزیوتراپی هم نوشت بردیم تاثیر نداشت

فیزیوتراپی باید ادامه دار باشه و حتما تو خونه ورزش کنه

یه دونه از این توپ کوچیک نرما واسش بگیرید هی تو دستش فشار بده باز و بستش کنه عضلات دستش تقویت بشن

خدایا پناهم باش...❤️‍🩹

حتما بابات اراده ندارع 

بابای من حتی نمیتونست غذا بخوره ولی چون اراده قوی داشت و عادت نداشت یک ساعت بشینه زمین 

با فیزیو سر یک ماه پاشد راه رف با اینایی ک دست میگیرن چهارتا پایه داره 

بعد دوماه گذاشت کنارراه رفت خودش

عزیزم باید مداومت کنه و شما صبور باشید انتظار نداشته باشید ۳روزه خوب بشه 

مریضی یک شبه میاد ۱۰۰شبه میره 

دمبل چطوره بریم تمرین کنه باهاش؟

خوبه سنگین ندین دستش 

توپ نرم و کوچیک بدین دستش ک باز بسته کنه انگشتای دستشو 

کش بدین دستش ک بکشه

کلا حدودا سه ماه میشد شایدم کمتر ما فکر میکردیم باید بستری شه انقد بی طاقت بود کلا ده بار هم نشد فیز ...

یکی از اشناهامون سکته کرده 

یه دستش کلا انگار افتاده اوایل نمیتونست راه بره الان ۲ سال شده الان راه میتونه بره کم کم اما دستش از کار افتاده خوب میشه بعد ۲ سال؟

خوبه سنگین ندین دستش توپ نرم و کوچیک بدین دستش ک باز بسته کنه انگشتای دستشو کش بدین دستش ک بکشه

ورزش باید مثل دارو باشه تایم صبح ظهر بعدازظهر شب 

هر وعده ۱۵.۱۰ دقیقه

قرص معرفی کنید لطفاً ممنون از همگی

قرص فقط از دکتر بگیرید عزیزم 

ب اینجا اعتماد نکنید 

علاج درد پدرتون عزیزم ورزشه