2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

یعنی چی حرفمو نمیفهمه؟

منطورتون اینه ک گاهی اوقات حرف شنوی ازتون نداره یا اینکه مفهوم صحبتتون رو متوجه نمیشه؟ همیشگی هست یا بعضی مواقع؟ 

کی همچین تشخیصی داده؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

میتونی به حرف یک دکتراکتفا نکنی

تهران که نزدیکه...برو تهران پیش دکترهای دیگه...یا ببر کلینیک گفتاردرمانی اونا با بچه های مختلفی بودن زودتر تشخیص میدن میشه با بچه کارکرد وبهترشد یا نه

خدایا بی نهایت شکرت
بیاریدش تهران.. میدون ونک کلینیک آتیه ذهن درخشان.  بچه داداشمو بیخودی داشتن می نوشتن اتیسم. تا ...

براش تست اتسیم نوشت فردا باید ببریم پایگاه کودکان اتیسمی

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
سلام آره الان ترسیدم میگم نکنه یه بچه دیگه هم بدبخت کردم

بچتو بدبخت خطاب نکن!

عزیزم فقط یه تفاوته

به عنوان یه مادر اونقدر محکم باش که فرزندتو باوجود شرایط متفاوتش موفق ترین کنی.

ن اینکه از الان بهش بگی بدبخت ...