2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
عزیزم دارو نده اول ریشه یابی کن ببین علت مشکل چی هست اگر همه راهها رو رفتی و نشد برو سراغ دارو دارو ...

دوستانی که بچه هاشون تشخیص اوتیسم یا اختلال گرفتن حتما به پیج خانم دکتر که ایشون نوشتن مراجعه کنید

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

بهش سخت نگیر مشاور کودک ببر اوناهم میتونن موفق باشن ورزشکار بشن مهندس بشن دکتر بشن و....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا هیچیی نیست .فقط پسرت خیلی شیطونه همین .مام تو فامیلامون هست مامانش قرص نداده بود خیلیییی شلوغ م ...

شیطنت اصلا مهم نیست عزیزم فقط عدم تمرکز خیلی مهمه، اینکه  نمیتونن بشینن یجا که چیزی بهشون یاد بدی، همین در اینده موقع مدرسه رفتن براشون دردسر میشه، واینکه  پسرم گاهی بچه ها رو میزنه یا هول میده اصلا دوست ندارم به کسی اسیب بزنه یا خودش اسیب ببینه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

غذایی چیا به بچت میدی چیا نمیدی؟ دختر منم پیش فعاله .ممنون میشم جواب بدی

شیطنت اصلا مهم نیست عزیزم فقط عدم تمرکز خیلی مهمه، اینکه  نمیتونن بشینن یجا که چیزی بهشون یاد ب ...

سلام عزیزمم.

لطفا میشه علایم بچهتون بگید؟

اول پیش چه دکتری بردین؟؟

من این روزها فک میکنم دخترم پیش فعاله

اصلا ی جا نمیشنه.

مدام پاهاش تکون میده.

معلمش میگه انگار صندلی میخ داره براش

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤
شیطنت اصلا مهم نیست عزیزم فقط عدم تمرکز خیلی مهمه، اینکه  نمیتونن بشینن یجا که چیزی بهشون یاد ب ...

تي وي و گوشی و کلا وسایل دیجیتالی سم هست برای بچه ها باعث اضطراب میشه و تمام رفتارهاشون ریشه در اضطراب داره قطع وسایل دیجیتال به طور کامل باعث میشه بچه با محیط تعامل کنه و هر روز پیشرفت داشته باشه 

من بچگیام افتضاح شر بودم ولی تمرکز داشتم .درسامو خوب میخوندم.الان ولی مشکل عدم تمرکز دارم .فکر کنم بیش فعالی بزرگسالان دارم .

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
عزیزم دارو نده اول ریشه یابی کن ببین علت مشکل چی هست اگر همه راهها رو رفتی و نشد برو سراغ دارو دارو ...

میشه بپرسم چرا پشیمونید

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
من تا۵سالگی حرف نزدم ولی الان خیلی زبون درازم😐🚶🏼‍♀️البته منوهردکتری بردن میگفتن سالمه نمی‌دونیم چ ...

شما عمه منی یا عمه من شما‌؟؟؟🤧🤧🤣

بابامم میگف اینقد میترسیدیم براش

هزار تا دکتر بردیمش 

میشنید ولی هیچی نمیگفت

میگفتیم خنگه اگه مشکلی نداره

ولی خب الان به قول شما همه رو میخوره🤧

منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

عزیزم من این مراکز کار کردم، اتیسم هیچ دلیل شناخته شده ای نداره ژنتیک و .... همه احتمال. الکی خودت رو سرزنش نکن، اگر طیف خفیف باشه توانبخشی رو زودتر شروع کنید خیلی علایم بهتر میشه چون علایم با افزایش سن تشدید میشه ولی خدا رو شکر زود تشخیص گرفتین و درمان به موقع خیلی بهش کمک می‌کنه