2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

عزیزم پسر منم دو سال و نیمشه دقیقا هر چی راجب پسرت گفتی همونه 

من دکتر نبردم بخاطر این موضوع نگرانم ولی 

دکتر دارو میده؟سبک زندگی و تغذیه یعنی چطور میشه راهنماییم کنی خواهش میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارثی هم میشه عزیزم یکی از اطرافیان ما تو ژنشون بیشتر بچه هاشون آتیسم دارن الان

بله انکار ی درصد خیلی کم هم ارثی هست ۵ درصد که اگه ارثی باشه و تو خانوادشون باشه برا بارداریشون باید برن چکاب...۹۵ درصد ارثی نیس

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

سلام میشه درخواست دوستی رو قبول کنید.... میشه بگید علایم بچتون چی بود

سلام وقتتون بخیر، اوتیسم علت شناخته شده ای نداره. اما سال ها پیش مقاله ای تو آلمان چاپ شد که می گفت به علت رسوب فلزات سنگین مخصوصا سرب در عصب مرکزی بچه ایجاد میشه. سعی کنید از دود ماشین ، نفت و بنزین و وسایل آرایشی سرب دار اجتناب کنید. ولی اوتیسم جدای از سختی هایی که داره می تونه یک نعمت باشه. افراد مبتلا به اوتیسم بهترین ریاضی دان و برنامه نویس کامپیوتر میشن (فیلم ذهن زیبا ببینید). فقط باید آموزش ببینن از کودکی در مراکز ویژه البته. 

3 سالشه، هنوز جمله نمیگه فقط کلمه، وسیله پرت میکنه، بچه ها رو میزنه گاهی، معنی خطر رو درک نمیکنه، از ...

پسر منم همینه . از ماشین و خطر نمیترسه . غذا خوردنشم سرپاس . جنب و جوشش بالاس .‌پسر شما هم اینجوریه ؟ پسر من خیلی جیغ میکسه و بپر بپر زیاد داره . برای شما چی ؟

براش تست اتسیم نوشت فردا باید ببریم پایگاه کودکان اتیسمی

سکینه تا صبا خداکریمه...یعنی ب زبون ما هم تا فردا هم خدا کریمه

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
من ک تازه درسشو خوندم ارثی نیس و جهشه تا جایی ک میدونم..

نمیدونم من نه تحقیق کردم نه دربارش مطالعه دارم اما یکیشون دوباره می‌خواسته باردار شه رفته بود دکتر گفته بود احتمالش هست این یکی بچت هم مشکل پیدا کنه البته اون بنده خدا گوش نکرد آورد ولی دوره بارداری هم تحت نظر دکتر بود خداروشکر یه دختره سالم و خیلی باهوش داره الان ولی کلا بیماری های سخت تو خوانوادشون خیلی زیاده حتی یکیشون با سرطان فوت شد بچه کوچیک داشت😔باز یکیشونم الان مریضه اونم یدونه بچه کوچیک داره😭ببخشید عزیزم یادم افتاد بهم ریختم 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
دوستان گلم اتیسم که این روزها ورد زبون همه درمانگراست چیزی نیست جز سندروم صفحات دیجیتال که با قطع کا ...

من پسر دوستم اوتیسم هست و اصلا نه تی وی میبینه نه تبلت و گوشی یعنی اینقدر ارتباط چشمیش ضعیفه که مادرش آرزو داره بچش ۱دقیقه بشینه پای تلویزیون

خانوما من شنیدم میگن تو محیطی که سگ باشه خانم بادار نباید نفس بکشه. احتمال اوتیسم داره. از استادامم ...

واقعااااا ؟؟؟؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
😔😔دختر منم یه سال و نیمه هیچی نمیگه جز ب ب و م م

تمام تلاشتون رو کنید تا رو بچه هاتون عیب بذارید.... خو چه انتظاری از بچه یکسال و نیم داری انتظاری داری بگه مامان لطفا میشه یکم آب برام بیاری ماهمچین انتظارایی داریم