2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
دختر خواهرشوهرم از کوچیکی بی نهایت برنامه کودک میدید والا زبون داره ۴ متر و هوش بالایی داره یعنی ی ...

همه بچه ها مثل هم نیستن 

بعضی بچه ها با دیدن فیلم به حرف میان بعضی بچه ها فقط شنیداری توجه میکنن و حرف زدن یادشون میره 

هر چقدر خانواده با بچه بازی کنن و حرف بزنن بچه زودتر یاد میگیره 

ژنتیک هم موثره 

بچه ها قبلا زیاد بازی میکردن 

ولی الان شده تخت زمین صندلی میز نقاشی لگو فیلم باز تخت خواب غذا بشین پاشو برو بیا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

این چه حرفیه عزیزم

شما عمدا کاری کردی بچه ت اینجوری شه؟ نه

پس احساس گناه نکن

ان شاءالله خدا کمکت میکنه

دنیا همینه هر‌کس یه جوری امتحان میشه

گاهی امید، تنها 
گلم شما این پیج رو ببینید خانوم دکتر درمان کردن خیلی مورد های زیادی رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ایشون نخبه هست ...

عزیزم بنده تحصیلاتم در همین حوزه هست و با فوق تخصص هایی که در ارتباط هستم میدونم هنوز درمانی حتی در خارج کشور ندارن اما کنترل چرا. نمی‌دونم یک روانشناس چطور همچین ادعایی دارن.موفق باشید ✨

عزیزم بنده تحصیلاتم در همین حوزه هست و با فوق تخصص هایی که در ارتباط هستم میدونم هنوز درمانی حتی در ...

من چون از درمان های ایشون رو دیدم معرفی کردم 🌷امیدوارم برای  این مادر کمک کننده باشه

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
این که گفتی معنی خطر و نمیفهمه پسر منم هست! شده خودشو پرت میکنه جلوی ماشین از پله ها دوتا دوتا جفت ...

دختر من ۶ سالشه وهمین چیزایی ک گفتی از بچگی داشت و نترسه کلاالان پیش دبستانیه و اتیسم نیست،مطمینم پسر شمام نیست با چیزایی ک گفتین

عزیزم زردی بچه دلیلش مشخصه و علم میدونه  چون نوزاد کبدش وصفراش،تو اون سن هنوز کامل نیست،اون رن ...

اگر این حرف درسته چرا همه بچه ها زردی نمیگیرن من چندتا دکتر پرسیدم خانم زنان هم سوال کردم گفت مشخص نیست  برمیگیرده به خون مادر 

دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

ههیچوقت این فکرو نکن

من پسر پنج سال و نیمه دارم‌ و دکترا میگن اوتیسمه 

الان کم و بیش حرفا رو متوجه میشه ولی وقتی سه سال و نیم داشت تقریبا چیزی متوجه نمیشد

شب و روز داشتم فک میکردم من فلان کارو کردم بچه اینجوری شد اگه اونجا اینجوری میکردم نمیشد اگه اینجا اینکارو میکردم نمیشد 

با این حرفا روان خودتو بهم نریز

تنها کاری که باید بکنی اینه که تلاشتو واسش بیشتر کنی

اگه شرایط مالی داری کاردرمانی و گفتار درمانی در هفته با جلسات زیاد ببر اگرم از نظر مالی برات سخته از پیج دکتر خلیلی کاردرمانی و گفتار آنلاین برنامه بگیر خودت تو خونه کار کن کاردرمانهاش واااااقعااا مجرب هستن

اگرم میخوای حضوری ببری تحقیق کن جای خوب ببر وقت بچه‌ت رو از دست نده

خسته نشو ناامید نشو دنبال چرا اینجوری شد نباش دنبال چرا واسه من پیش اومد نباش

بشین گریه‌هاتو بکن و پرونده زار زدن رو ببند و برو با بچه‌ت شاد زندگی کن و در کنارش تمام تلاشت رو بکن

نگران بچه دوم هم نباش خیلیا هستن بچه اول اوتیسمه و بچه دوم سالم، اگرم مشکلی باشه با توجه به تجربه پسر‌ اولت زود پیگیری میکنی و راحت‌تر حل میشه 

کاردرمانی و گفتار درمانی رو جدی بگیر

ببخش طولانی شد دو سال جلوتر از شما این مسیرو رفتم حیفم اومد نگم

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪