2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

کی همچین چرتی گفته ، دلیل اصلی اتیسم ناشناخته‌س 

هر چی میشه تقصیر مادر میندازن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی دور خودش چرخیدن؟پسر من تو خونه خیلی میچرخه یعنی دور یه دایره ی فرضی میچرخه.دوسال و یک ماهشه. ...

نه به نظرم یعنی مثل این ورزش زور خانه ای دور خودش بچرخه . پسر من اینطوری بود بیشتر علایم آتیسم که تو سایت ها هست رو داشت ولی الان نرماله . البته تا حدودی

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
خیلی اتفاقا دوس داره گوشی شدید و بیشتز 

اگه ازش نگیری پشیمون میشی و کار به گفتار درمانیو اینا میرسه اونموقع مجبوری بگیری لطفاااا سرگرمش کن ی جوریی

ما دوتا بچه تو فامیل داریمم اولش اینجور بودن همه گفتن ال میشن بل میشن الان ۵ سالشونه گفتار درمانی میرن و هنوز نمیتونن کامل صحبت کنن دکتر بهش گفته بود فقط تلوزیونتو کلا جمع کن و موبایلم هرگزز

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلید ...

جدی بگیرید حتما زیاد باهاش کلنجار برید شوخی قلقلک بازی اب بازی کنید زیاد سوال بپرسید با بچه هاتون فعل هارو کار کنید همش کارو زندگی رو ول کنید همش با بچه حرف بزنید بگید بخندید تا به خرف بیاد براش سوال ایجاد بشه تی وی و گوشی رو کلا قط کنید اصلا خودتون هم نبینید

عزیزم ناراحتی و اضطرابتونو میفهمم اما بعضی بچها بطور طبیعی دیرتر از بقیه حرف میان. سعی کنید زمانی که ...

مرسی مهربون 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

منم یه سال و نیمه بچم تشخیص اتیسم گرفته، اوایل غصه خوردن هامو بروز میدادم الان اما یواشکی غصه میخورم، دیگه پوستم کلفت تر شده  ولی امید دارم خوب میشه، به من گفتن طیف خفیفه و بهتر میشه، ولی من همش میگم تشخیصشون اشتباهه، استرس نداشته باش پسر منم تا ۴ سالگی حرف نمی‌زد الان حرف زدنش بهتره، مادرای کودکان اتیسم مظلوم ترین مادرای دنیان، روز مادر هم نزدیکه و آرزوی شنیدن مامان از بچه های اتیسم درد آورترین آرزوعه😔

اگه ازش نگیری پشیمون میشی و کار به گفتار درمانیو اینا میرسه اونموقع مجبوری بگیری لطفاااا سرگرمش کن ی ...

باشع سعی میکنم کم ترش کنم چون همسرمم خیلی تلویزیون میبینه اینم نگاه میکنه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

دخترم منم۴ سالشه

کلماتو واضح نمیگه

تو خونه خیلی ماشاالله خوبه.ولی بیرون با کسی ارتباط نمییگره حتی اگه باهاش حرف بزنن سوالی بپرسن

اصا جواب نمیده

دیروز بردمش دندونپزشکی.هر چی دکتر بش گفت این جایزه رو میخای اونو میخای اصلا واکنش نشون نمیداد و میموند نکاش میکرد البته خودم میدونم بخاطر خجالتیشه

بعد ک دکتر اوردشو کارش تموم شد زد زیر گریه 😪

با هر کسی هم تلفنی حرف نمیزنه با هر کسی جوش نمیگیره

بعد هی جلوش میگن چرا حرف نمیزنه چرا ساکته😕

چرا با گوشی حرف نمیزنه

چرا اعداد و بلد نیست ب ترتیب بگه 

چرا چرا چرا

خو ب شما چه؟

از منو شوهرم ی رگ خجالتی داره..نمیخامم خجالتی مثل خودم بار بیاد

متاسفانه امدیم شهر غریب هیچکیو نمیبینه

ی داداش دو ساله هم داره ک دستوبالمو بسته ک راحت دخترمو اینور انور ببرش

بزور میبرمش کلاس ورزش یا خانه بازی تو این اینجا هم با هیچکی حرف نمیزنه

ولی از لحاظ رفتاری خیییلی خیلی بهتر شده

از کوچیکی باهاش اعداد و سوره توحیدو کوثرو خوندم..هنوز ک هنوزه کامل یادش نگرفته..اعدادم همینجور

بیشتر دوس داره با داداشش بازی کنه 

بخاطر خجالتی بودنش خیلی با پسر خاهر شوهرم ک با زبون ادمو میخوره مقایشه میشه از ترس اون میترسم برم شهرمون و هی اذیت کنن

از اینورم چند ماهه فامیلای نزدیکو ندیده..عین غریبه میشن براش دیگه

باز دخترم تا بحرف بیاد و جوش بگیره طول میکشه باز هی میگن چرا چشه حرف نمیزنه🤕🤕

خواهش میکنم عزیزم 🙏🏼❤️

😍😘

منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

عزیزم انشاالله که تشخیص دکتر اشتباه باشه و فرزند شما اتیسم نباشن بعد هم حتما میدونید اوتیسم دارای طیف های مختلف هست و اگر بچه ای دارای اوتیسم خفیف باشه با آموزش ها و صبوری خانواده میتونه یک زندگی معمولی مثل بقیه بچه ها داشته باشه.

جسارتا اگر چنین مساله ای بچه شما داشته باشه تقصیر هیچ کس نیست چرا خودتون رو مقصر میدونید ؟ قوی باشید به خدا توکل کنید انشاالله درست میشه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
از گوشی و تلوزیون دورشششش کنن

دختر خواهرشوهرم از کوچیکی بی نهایت برنامه کودک میدید

والا زبون داره ۴ متر و هوش بالایی داره

یعنی ی شعر انگلیسی براش بزاری دفعه های دیگه باهاش میخونه و حفظ میشه

دختر خواهرشوهرم از کوچیکی بی نهایت برنامه کودک میدید والا زبون داره ۴ متر و هوش بالایی داره یعنی ی ...

عزیزم این موضوع که گوشی و تلویزیون (در کل رسانه) اثر منفی روی گفتار کودک داره ثابت شدست.منم خیلی برنامه کودک می‌دیدم از سن کم اما قرار نیست این موضوع برای همه صدق کنه