2777
2789
عنوان

بعد از وکس

88 بازدید | 3 پست

امروز رفته بودم برا وکس پا و بیکینی، اونی ک انجام میداد بعد از تموم شدن روغن زد بهش و گفت آب بهش نزن... من میخاستم با آب و شامپو بشورمش چون بعضی قسمتا رو هم موم زده...الان یعنی اگه آب و شامپو بزنم ممکنه التهاب پیدا کنه و قرمز بشه یا چی؟ مشکلی پیش نمیاد؟ من وقتی خودم موم میزدم بعدش با آب خالی میشستم، این وکسی ک زده یعنی شبیه موم نیس؟ بعدش میشه آب زد یا نه؟ بعد چون روغن کلاژن هم زد الان با اینکه روغنش خشک شده ولی انگار یه جوریم تا با آب و شامپو نشورم که روغنه کامل بره راحت نمیشم😂🥲 چیکار کنم

موم با آب شسته میشهولی وکس با روغن مخصوصا روغن کنجد پاک میشه

یعنی وقتی روغن زدیم بعدش نیاز نیست با آب و شامپو بشوریم؟ اگه روغنه رو نشوریم بعدا بدن مون بوی بد نمیگیره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی وقتی روغن زدیم بعدش نیاز نیست با آب و شامپو بشوریم؟ اگه روغنه رو نشوریم بعدا بدن مون بوی بد نمی ...

برای پاک کردن وکس از روغن استفاده کنین وقتی وکس کامل پاک شد با یک پاک کننده ملایم پوستتون رو بشورین